Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Maidan
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28266
Lupii obositi Blue 91
Skema C Tactiek T 02 4132
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


8e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Beney begaat een overtreding. Veseliu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gîrbaciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veseliu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Calil speelt de bal door. Thomaidis is nu in balbezit. Thomaidis met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Şandru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cosachevici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasek rent richting de bal. Suchopárek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suchopárek krijgt een gele kaart. Lasek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lasek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Şandru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Blue 91 0:1

21e minuut.
Thomaidis passt de bal in één keer door. Reuters rent richting de bal. Duma is nu in balbezit. Reuters rent richting de bal. Reuters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Suchopárek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calil met een snelle inworp. Cosachevici kan de bal niet met de borst controleren. Cosachevici geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rydol rent richting de bal. Cosachevici verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş rent richting de bal. Cosachevici verovert de bal door een tackle van achteren. Cosachevici geeft een lange en hoge pass. Şandru bokst de bal weg. Bărăscu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuters onderschept slim de pass. Reuters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Blue 91 0:2

33e minuut.
Reuters bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 67%, Blue 91 33%.
Lupii obositi - Blue 91 0:2

47e minuut.
Thomaidis passt de bal zonder na te denken. Calil met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Şandru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Blue 91 0:3

49e minuut.
Thomaidis rent richting de bal. Calil rent richting de bal. Calil geeft een lange en hoge pass. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Şandru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fondue met de inworp. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Blue 91 0:4

58e minuut.
Cosachevici is nu in balbezit. Cosachevici geeft een lange en hoge pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Şandru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rydol passt de bal met de wreef. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Duma heeft problemen om de bal te vangen. Aiftincăi speelt de bal door. Calil bereikt de bal nog maar net als eerste. Calil geeft een lange en hoge pass. Reuters springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cosachevici met de inworp. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Calil kopt de bal weg. Thomaidis heeft problemen om de bal te vangen. Thomaidis geeft een lange en hoge pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Şandru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi geeft de bal voor. Rydol kopt de bal weg. Klungelig pakt Calil de bal. Calil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Şandru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - Blue 91 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 69%, Blue 91 31%.
Lupii obositi - Blue 91 0:5