Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Metrom Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34164
Lupii obositi FC Cocs
Skema C Tactiek fp
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 50.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


16e minuut.
Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makovec rent richting de bal. Makovec probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... Şandru bokst de bal weg.

22e minuut.
Ruffinoni met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Szałęga heeft problemen om de bal te vangen. Szałęga met een sublieme pass. Bahr rent richting de bal. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Idoraş geeft een lange en hoge pass. López is nu in balbezit. López passt de bal in één keer door. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rydol is nu in balbezit. Cantù begaat een overtreding. Rydol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruffinoni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 64%, FC Cocs 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii obositi - FC Cocs 0:0

46e minuut.
Inworp. Rydol met de inworp. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Makovec de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Thành Ðạt speelt de bal door. Klungelig pakt Makovec de bal. Makovec passt de bal zonder na te denken. Thành Ðạt is nu in balbezit. Thành Ðạt geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bahr verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szałęga. Bahr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makovec met een snel genomen vrije trap. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ruffinoni heeft problemen om de bal te vangen. Onanyan rent richting de bal. Ruffinoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruffinoni krijgt een gele kaart. Onanyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Makovec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cantù probeert naar een medespeler te passen. Makovec is nu in balbezit. Cantù is nu in balbezit. Cantù geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
López is nu in balbezit. López passt de bal zonder na te denken. Bărăscu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Onanyan haalt uit met een fantastische trap. Şandru bokst de bal weg.

84e minuut.
Ben Barek passt de bal met de wreef. Cantù rent richting de bal. Cantù geeft de bal voor. Klungelig pakt Onanyan de bal. Onanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 63%, FC Cocs 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii obositi - FC Cocs 0:0