Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C.M Resita A.C.S.S. Callatis Mangalia
cosma16 Tactiek 4-2-1-3
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Tătar kopt de bal weg. De Cola is nu in balbezit. De Cola passt de bal in één keer door. Burczyński rent richting de bal. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola verovert de bal door een tackle van achteren. De Cola passt de bal zonder na te denken. Febiana is nu in balbezit. Febiana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tervaluoto geeft een lange en hoge pass. Chatzioannidis probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scânteianu. Scânteianu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Febiana geeft een lange en hoge pass. Bartczuk is nu in balbezit. Bartczuk geeft een lange en hoge pass. De Cola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pavićević met een sublieme pass. Larrota is nu in balbezit. Larrota passt de bal zonder na te denken. De Cola is nu in balbezit. De Cola haalt uit met een fantastische trap. Velican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Minciună komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C.M Resita 41%, A.C.S.S. Callatis Mangalia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C.M Resita - A.C.S.S. Callatis Mangalia 0:0

46e minuut.
Deraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Deraković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kovařovic de bal. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Chatzioannidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăguloiu. Chatzioannidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chatzioannidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Cola is nu in balbezit. De Cola passt de bal zonder na te denken. Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Moine rent richting de bal. Moine geeft een hoge lob. De Cola is nu in balbezit. De Cola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Vesik komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pavićević is nu in balbezit. Pavićević probeert naar een medespeler te passen. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu schiet op doel. Kovařovic probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C.M Resita 56%, A.C.S.S. Callatis Mangalia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C.M Resita - A.C.S.S. Callatis Mangalia 0:0