Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Blue 91 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17215
Blue 91 FC Pietricica
T 02 4132 Tactiek Sweep
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
66 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 20.2
incredible Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Stygienko speelt de bal door. Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek passt de bal zonder na te denken. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
Gânsac met een harde bal richting middenveld. Cosachevici kopt de bal weg. Calil speelt de bal door. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ... Gânsac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stygienko rent richting de bal. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 1:0

5e minuut.
Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal met de wreef. Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan geeft een lange en hoge pass. Lasek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 2:0

6e minuut.
Bălan speelt de bal door. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Gânsac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stygienko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek speelt de bal door. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko schiet op doel. Gânsac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Küsser onderschept slim de pass. Küsser geeft de bal voor. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 3:0

13e minuut.
Petru is nu in balbezit. Petru geeft een lange en hoge pass. Cosachevici rent richting de bal. Cosachevici geeft de bal voor. Stygienko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. Gânsac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 4:0

16e minuut.
Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek geeft een lange en hoge pass. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Eisner verovert de bal door een tackle van achteren. Cosachevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosachevici passt de bal in één keer door. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 5:0

22e minuut.
Damian passt de bal zonder na te denken. Bălan rent richting de bal. Bălan met een sublieme pass. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bălan passt de bal zonder na te denken. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 6:0

27e minuut.
Gânsac trapt de bal weg. Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan passt de bal in één keer door. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Criţă de bal. Calil onderschept slim de pass. Calil passt de bal zonder na te denken. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cosachevici kopt de bal weg. Calil is nu in balbezit. Calil met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosachevici verovert de bal door een tackle van achteren. Cosachevici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cosachevici kopt de bal weg. Bălan heeft problemen om de bal te vangen. Bălan probeert naar een medespeler te passen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. Gânsac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 7:0

34e minuut.
Udrea passt de bal zonder na te denken. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal zonder na te denken. Stygienko heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 8:0

36e minuut.
Stygienko passt de bal met de wreef. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu is nu in balbezit. Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek draait met de bal, schiet en ... Gânsac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bălan neemt de hoekschop. Pietreanu kopt de bal weg. Calil probeert naar een medespeler te passen. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Lasek onderschept slim de pass. Lasek met een sublieme pass. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Gânsac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 9:0

44e minuut.
Gânsac met een sublieme pass. Cosachevici kopt de bal weg. Calil speelt de bal door. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 25%, FC Pietricica 75%.
Blue 91 - FC Pietricica 10:0

46e minuut.
Daar is Cosachevici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu rent richting de bal. Cosachevici verovert de bal door een tackle van achteren. Cosachevici geeft een hoge lob. Lasek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălan met de inworp. Cosachevici geeft de bal voor. Stygienko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 11:0

51e minuut.
Tenu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gânsac probeert wanhopig de bal te grijpen. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ceauşu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 12:0

53e minuut.
Gânsac trapt de bal weg van het doel. Calil rent richting de bal. Calil passt de bal in één keer door. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. De bal raakt de paal. Stygienko is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălan zal de hoekschop nemen. Stygienko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Küsser is nu in balbezit. Küsser geeft een hoge lob. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 13:0

56e minuut.
Criţă rent richting de bal. Criţă passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hristodorescu de bal onder controle te krijgen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Calil kopt de bal weg. Bălan rent richting de bal. Bălan passt de bal in één keer door. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Gânsac bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calil neemt de hoekschop. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 14:0

60e minuut.
Stygienko heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko probeert naar een medespeler te passen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Gânsac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 15:0

62e minuut.
Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu passt de bal in één keer door. Cosachevici rent richting de bal. Cosachevici geeft een lange en hoge pass. Stygienko springt en kopt de bal. Gânsac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 16:0

62e minuut.
Udrea speelt de bal door. Daar is Criţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 17:0

65e minuut.
Lasek is nu in balbezit. Ceauşu is nu in balbezit. Lasek onderschept slim de pass. Lasek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stygienko rent richting de bal. Stygienko schiet op doel. De bal raakt de paal. Petru probeert naar een medespeler te passen. Calil geeft een hoge lob. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 18:0

66e minuut.
Udrea passt de bal in één keer door. Inworp. Bălan met een snelle inworp. Cosachevici is nu in balbezit. Cosachevici geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 19:0

68e minuut.
Bălan verovert de bal door een tackle van achteren. Bălan met een sublieme pass. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Gânsac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 20:0

69e minuut.
Lasek onderschept slim de pass. Lasek passt de bal in één keer door. Daar is Stygienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tenu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Ceauşu de bal onder controle te krijgen. Gânsac probeert wanhopig de bal te grijpen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calil neemt de hoekschop. Stygienko krijgt zijn hoofd ertegen. Gânsac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 21:0

72e minuut.
Cosachevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosachevici geeft een lange en hoge pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Gânsac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 22:0

73e minuut.
Stygienko verovert de bal door een tackle van achteren. Stygienko geeft de bal voor. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel. Gânsac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 23:0

75e minuut.
Bălan probeert naar een medespeler te passen. Cosachevici heeft problemen om de bal te vangen. Cosachevici probeert naar een medespeler te passen. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reuters komt het veld opgelopen. Beney komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Reuters rent richting de bal. Reuters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 24:0

76e minuut.
Udrea heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko speelt de bal door. Klungelig pakt Reuters de bal. Reuters draait met de bal, schiet en ... Gânsac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stygienko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 25:0

79e minuut.
Criţă rent richting de bal. Calil onderschept slim de pass. Calil geeft een hoge lob. Stygienko rent richting de bal. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Gânsac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Cosachevici is nu in balbezit. Cosachevici passt de bal zonder na te denken. Reuters is nu in balbezit. Reuters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Pietricica 26:0

82e minuut.
Tenu rent richting de bal. Tenu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălan met een snelle inworp. Cosachevici geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Calil rent richting de bal. Calil geeft de bal voor. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Reuters rent richting de bal. Reuters draait met de bal, schiet en ... Gânsac bokst de bal weg. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Bordea de bal onder controle te krijgen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko geeft een lange en hoge pass. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Reuters is nu in balbezit. Gânsac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Petru rent richting de bal. Petru geeft een hoge lob. Cosachevici kopt de bal weg. Stygienko rent richting de bal. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Gânsac trapt de bal weg. Calil kopt de bal weg. Bălan probeert naar een medespeler te passen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 14%, FC Pietricica 86%.
Blue 91 - FC Pietricica 26:0