Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Luceafarul Blue 91
Catenaccio Tactiek T 02 4132
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.4 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Thomaidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amacker komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălan zal de hoekschop nemen. Stygienko springt en kopt de bal. Ciucă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stygienko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Petriş trapt de bal weg van het doel. Calil bereikt de bal nog maar net als eerste. Calil geeft de bal voor. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Chindea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stoica probeert de bal aan de voet te houden. Bălan probeert naar een medespeler te passen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko schiet op doel. Chindea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Blue 91 0:1

20e minuut.
Fondue is nu in balbezit. Fondue geeft een lange en hoge pass. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko rent richting de bal. Stygienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Petriş verovert de bal door een tackle van achteren. Calil verovert de bal door een tackle van achteren. Calil heeft problemen om de bal te vangen. Calil geeft een hoge lob. Stygienko maakt een snoekduik en kopt de bal. Chindea bokst de bal weg.

34e minuut.
Eisner geeft de bal voor. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko geeft een lange en hoge pass. Lasek maakt een snoekduik en kopt de bal. Chindea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Blue 91 0:2

40e minuut.
Amacker geeft de bal voor. Stygienko kopt de bal weg. Bălan met een sublieme pass. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 63%, Blue 91 37%.
CS Luceafarul - Blue 91 0:2

59e minuut.
Amacker rent richting de bal. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Šetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. Stygienko verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Amacker passt de bal zonder na te denken. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Petriş moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petriş schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Amacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Calil is nu in balbezit. Calil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stygienko de bal. Stygienko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Calil rent richting de bal. Calil geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 65%, Blue 91 35%.
CS Luceafarul - Blue 91 0:2