Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Blue 91 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20083
Blue 91 FC Cocs
T 02 4132 Tactiek fp
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Stygienko passt de bal in één keer door. Thomaidis rent richting de bal. Thomaidis passt de bal in één keer door. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Terodde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
López onderschept slim de pass. López met een sublieme pass. Bălan probeert naar een medespeler te passen. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cantù is nu in balbezit. Fondue begaat een overtreding. Cantù is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makovec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Onanyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Cantù met de inworp. Makovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec geeft een lange en hoge pass. Onanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Cocs 0:1

30e minuut.
Bălan is nu in balbezit. Bălan passt de bal zonder na te denken. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bălan geeft een lange en hoge pass. Daar is Stygienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stygienko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Terodde bokst de bal weg.

42e minuut.
Thành Ðạt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cintezoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălan rent richting de bal. Bălan geeft de bal voor. Terodde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 47%, FC Cocs 53%.
Blue 91 - FC Cocs 0:1

53e minuut.
Thomaidis met een sublieme pass. Bălan is nu in balbezit. Bălan probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi geeft een hoge lob. Terodde bokst de bal weg. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Terodde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Iser passt de bal met de wreef. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù probeert naar een medespeler te passen. Zagumny is nu in balbezit. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Thomaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù rent richting de bal. Cantù passt de bal met de wreef. López probeert naar een medespeler te passen. Onanyan is nu in balbezit. Šetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC Cocs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 56%, FC Cocs 44%.
Blue 91 - FC Cocs 0:2