Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cămătari sibieni C.S.Universitatea Craiova
352aaa Tactiek 352
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen good


1e minuut.
Kart rent richting de bal. Kart geeft een hoge lob. Sadlok kopt de bal weg. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka geeft een hoge lob. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Buchner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - C.S.Universitatea Craiova 0:1

22e minuut.
Genovelis probeert naar een medespeler te passen. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel. Beraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cămătari sibieni - C.S.Universitatea Craiova 1:1

35e minuut.
Pajka passt de bal in één keer door. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski speelt de bal door. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Buchner bokst de bal weg. Klungelig pakt Bołdys de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. Hacılı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Świder de bal. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok speelt de bal door. Lascu is nu in balbezit. Lascu draait met de bal, schiet en ... Daar is Waddell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Redknapp geeft de bal voor. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ... Buchner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - C.S.Universitatea Craiova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 52%, C.S.Universitatea Craiova 48%.
Cămătari sibieni - C.S.Universitatea Craiova 1:2

49e minuut.
Saporito is nu in balbezit. Saporito passt de bal zonder na te denken. Baykam met een sublieme pass. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... Buchner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Pajka passt de bal zonder na te denken. Baykam rent richting de bal. Baykam passt de bal zonder na te denken. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Buchner bokst de bal weg.

66e minuut.
Bołdys speelt de bal door. Sadlok speelt de bal door. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Beraza trapt de bal weg. Hacılı kopt de bal weg. Baykam met een sublieme pass. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Genovelis passt de bal in één keer door. Trường Nam speelt de bal door. Baykam probeert naar een medespeler te passen. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... Buchner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam met een sublieme pass. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Służewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - C.S.Universitatea Craiova 1:3

88e minuut.
Bołdys geeft een lange en hoge pass. Waddell probeert naar een medespeler te passen. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... Buchner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - C.S.Universitatea Craiova 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 69%, C.S.Universitatea Craiova 31%.
Cămătari sibieni - C.S.Universitatea Craiova 1:4