Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO UTD FCSB 1
2023 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 18.3
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Barbu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Judek is nu in balbezit. Judek schiet op doel. Gheorghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 1:0

7e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Judek is nu in balbezit. Năstăsoiu begaat een overtreding. Năstăsoiu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu met de inworp. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ geeft een hoge lob. Nicodin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Louis passt de bal zonder na te denken. Judek is nu in balbezit. Judek passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 2:0

13e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. Gheorghiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 3:0

14e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu speelt de bal door. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 4:0

16e minuut.
Atlak passt de bal in één keer door. Judek is nu in balbezit. Judek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bojin de bal onder controle te krijgen. Gheorghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 5:0

18e minuut.
Barbu speelt de bal door. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap. Bojin probeert de bal aan de voet te houden. Gheorghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 6:0

30e minuut.
Jentges speelt de bal door. Judek probeert naar een medespeler te passen. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bojin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 7:0

33e minuut.
Gheorghiţă met een sublieme pass. Barbu kopt de bal weg. Bălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Inworp. Barbu met de inworp. Daar is Allejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allejo geeft de bal voor. Judek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 8:0

38e minuut.
Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. Gheorghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Barbu is nu in balbezit. Barbu geeft de bal voor. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Gheorghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 35%, FCSB 1 65%.
DINAMO UTD - FCSB 1 9:0

48e minuut.
Barbu passt de bal zonder na te denken. Atlak heeft problemen om de bal te vangen. Atlak passt de bal zonder na te denken. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 10:0

57e minuut.
Judek rent richting de bal. Atlak is nu in balbezit. Atlak met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Muntenuş met een snelle inworp. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ... Gheorghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 11:0

65e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak verovert de bal door een tackle van achteren. Atlak met een sublieme pass. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 12:0

69e minuut.
Barbu kopt de bal weg. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu met een sublieme pass. Judek heeft problemen om de bal te vangen. Judek haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiţă bokst de bal weg.

71e minuut.
Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Louis de bal. Cişmaşu onderschept slim de pass. Cişmaşu haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Louis met een harde bal richting middenveld. Judek probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 13:0

74e minuut.
Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 14:0

78e minuut.
Atlak rent richting de bal. Atlak passt de bal met de wreef. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ... Bojin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bojin de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Atlak verovert de bal door een tackle van achteren. Atlak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bojin de bal. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - FCSB 1 15:0

83e minuut.
Barbu met een sublieme pass. Judek rent richting de bal. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Gheorghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Muntenuş de bal. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Neculau passt de bal zonder na te denken. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muntenuş krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Jentges speelt de bal door. Gheorghiţă speelt de bal door. Jentges kopt de bal weg. Judek is nu in balbezit. Judek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 23%, FCSB 1 77%.
DINAMO UTD - FCSB 1 15:0