Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: DINAMO UTD Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12500
DINAMO UTD Stiinta-Oltenia
2023 Tactiek oltenia
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
45 gemiddelde waardering 40.6
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Okuniewicz met een sublieme pass. Allejo rent richting de bal. Malovrh begaat een overtreding. Malovrh krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Okuniewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Kłosowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Stiinta-Oltenia 0:1

16e minuut.
Okuniewicz geeft een hoge lob. Ciubotariu is nu in balbezit. Ramelli maakt een afschuwelijke overtreding. Ramelli krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Judek rent richting de bal. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Okuniewicz onderschept slim de pass. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski geeft een lange en hoge pass. Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Allejo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Sonntag probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sonntag geeft een hoge lob. Kłosowski speelt de bal door. Muntenuş kopt de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ramelli geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis kopt de bal weg. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Stiinta-Oltenia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 46%, Stiinta-Oltenia 54%.
DINAMO UTD - Stiinta-Oltenia 0:2

48e minuut.
Ramelli kopt de bal weg. Malovrh rent richting de bal. Malovrh probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Allejo rent richting de bal. Allejo geeft een lange en hoge pass. Daar is Nef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lešehrad maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Okuniewicz de bal. Nef schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nef krijgt een gele kaart. Okuniewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Okuniewicz kan niet meer verder spelen. Vasile komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ardeleanu is nu in balbezit. Malovrh onderschept slim de pass. Malovrh passt de bal zonder na te denken. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Kłosowski bokst de bal weg.

83e minuut.
Veiksmonis rent richting de bal. Allejo is nu in balbezit. Allejo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Krušper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Judek rent richting de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krušper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciubotariu springt en kopt de bal. Krušper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 42%, Stiinta-Oltenia 58%.
DINAMO UTD - Stiinta-Oltenia 0:2