Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17699
REAL STAR IASI Juventus Valenii de Munte
TN1 Tactiek diamond
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 55.6
outstanding Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Mirwa geeft de bal voor. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej geeft een hoge lob. Katolik rent richting de bal. Katolik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Viljanti heeft problemen om de bal te vangen. Cinque onderschept slim de pass. Cinque speelt de bal door. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tunguz is nu in balbezit. Tunguz passt de bal in één keer door. Depta met een sublieme pass. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pistorello verovert de bal door een tackle van achteren. Pistorello geeft een lange en hoge pass. Norkowski kopt de bal weg. Triệu Thái geeft de bal voor. Pinilla springt en kopt de bal. Baumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Scarlat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Depta geeft een hoge lob. Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tunguz onderschept slim de pass. Tunguz geeft de bal voor. Norkowski kopt de bal weg. Mikliński rent richting de bal. Mikliński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een hoge lob. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca onderschept slim de pass. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Depta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scarlat de bal. Jerman onderschept slim de pass. Jerman geeft een hoge lob. Pinilla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Catinca rent richting de bal. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cinque is nu in balbezit. Cinque geeft een lange en hoge pass. Viljanti verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Catinca passt de bal met de wreef. Rednic rent richting de bal. Rednic geeft een lange en hoge pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Catinca kopt de bal weg. Mikliński met een sublieme pass. Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ... Baumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 55%, Juventus Valenii de Munte 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL STAR IASI - Juventus Valenii de Munte 0:0

50e minuut.
Norkowski passt de bal zonder na te denken. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla passt de bal met de wreef. Triệu Thái geeft een hoge lob. Katolik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Scarlat kopt de bal weg. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat rent richting de bal. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Łukawski bokst de bal weg.

53e minuut.
Cinque verovert de bal door een tackle van achteren. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Viljanti verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kokoszka onderschept slim de pass. Kokoszka geeft een lange en hoge pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Juventus Valenii de Munte 1:0

74e minuut.
Wapenaar geeft een hoge lob. Rednic kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mirwa de bal onder controle te krijgen. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tunguz is nu in balbezit. Tunguz geeft de bal voor. Mikliński probeert naar een medespeler te passen. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 51%, Juventus Valenii de Munte 49%.
REAL STAR IASI - Juventus Valenii de Munte 1:0