Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11932
Piatra Arsa Chelsea Bacau
tiki-taka Tactiek ozdef
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen formidable


10e minuut.
Răduleţ is nu in balbezit. Răduleţ passt de bal met de wreef. Hegyesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Cotea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Caio da Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Caio da Rocha geeft de bal voor. Micu is nu in balbezit. Micu geeft een lange en hoge pass. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Caio da Rocha probeert naar een medespeler te passen. Deane rent richting de bal. Deane passt de bal met de wreef. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kotecki rent richting de bal. Kotecki geeft een hoge lob. Daar is Angelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cotea met een sublieme pass. Deane kopt de bal weg. Klungelig pakt Micu de bal. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 56%, Chelsea Bacau 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piatra Arsa - Chelsea Bacau 0:0

71e minuut.
Catrunfo is nu in balbezit. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrunfo verovert de bal door een tackle van achteren. Catrunfo geeft de bal voor. Micsoniu krijgt zijn hoofd ertegen. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kotecki kopt de bal weg. Funar probeert de bal met de borst te controleren. Maracanã rent richting de bal. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Paal! Angelov heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 56%, Chelsea Bacau 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piatra Arsa - Chelsea Bacau 0:0