Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat FC DIVERTIS
extrema falsa Tactiek divi3
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 53.5
outstanding Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Kozicki onderschept slim de pass. Kozicki geeft de bal voor. Koblenc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel. De bal raakt de paal. Marinescu rent richting de bal. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk schiet op doel. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Herrebrandt rent richting de bal. Wadoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herrebrandt raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinçtürk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Coşerea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hinc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koblenc de bal. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC DIVERTIS 1:0

14e minuut.
Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt passt de bal met de wreef. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC DIVERTIS 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Viscol de bal. Hinc rent richting de bal. Hinc met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tasak rent richting de bal. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Marinescu met een harde bal richting middenveld. Osmochescu kopt de bal weg. Daar is Vameşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC DIVERTIS 2:1

44e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Tronhuus verovert de bal door een tackle van achteren. Tronhuus speelt de bal door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 46%, FC DIVERTIS 54%.
best din banat - FC DIVERTIS 2:1

47e minuut.
Holf verovert de bal door een tackle van achteren. Tronhuus rent richting de bal. Tronhuus speelt de bal door. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Holf is nu in balbezit. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu met een sublieme pass. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Hinc kopt de bal weg. Viscol met een sublieme pass. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best din banat - FC DIVERTIS 2:2

52e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Herrebrandt is nu in balbezit. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk schiet op doel. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tronhuus met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC DIVERTIS 3:2

60e minuut.
Kozicki speelt de bal door. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc speelt de bal door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Holf geeft een lange en hoge pass. Marinescu kopt de bal weg. Şerb probeert de bal aan de voet te houden. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Holf passt de bal zonder na te denken. Marinescu is nu in balbezit. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC DIVERTIS 4:2

76e minuut.
Kozicki geeft een hoge lob. Hinc kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Herrebrandt onderschept slim de pass. Marinescu rent richting de bal. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - FC DIVERTIS 5:2

88e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Tasak heeft problemen om de bal te vangen. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 44%, FC DIVERTIS 56%.
best din banat - FC DIVERTIS 5:2