Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2016
DEVORATOR My Route 66
vacarii Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


14e minuut.
Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu passt de bal zonder na te denken. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 0:1

16e minuut.
Kurański met een sublieme pass. MacConnell rent richting de bal. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bogdanos geeft een lange en hoge pass. Pilkrt kopt de bal weg. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mróz passt de bal met de wreef. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Berthe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 0:2

33e minuut.
Seikola met een sublieme pass. Balde rent richting de bal. MacConnell begaat een overtreding. Balde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Seikola geeft een lange en hoge pass. Mróz kopt de bal weg. Guiso is nu in balbezit. Bogdanos onderschept slim de pass. Bogdanos draait met de bal, schiet en ... Manea bokst de bal weg.

41e minuut.
Pilkrt met een sublieme pass. MacConnell speelt de bal door. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 0:3

43e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell heeft problemen om de bal te vangen. MacConnell speelt de bal door. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel. Berthe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 70%, My Route 66 30%.
DEVORATOR - My Route 66 0:4

48e minuut.
Männiko probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elkayam probeert de bal met de borst te controleren. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel. Berthe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 0:5

50e minuut.
Balde speelt de bal door. Burek is nu in balbezit. Burek geeft een lange en hoge pass. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Kicek de bal onder controle te krijgen. Ratcu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 1:5

55e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. Daar is MacConnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConnell passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. MacConnell met een sublieme pass. Pilkrt probeert naar een medespeler te passen. Rostowski heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 1:6

72e minuut.
Inworp. Kurański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacConnell speelt de bal door. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Berthe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Piechaczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berthe probeert naar een medespeler te passen. Vécsey kopt de bal weg. Klungelig pakt Rostowski de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Ćumur met een sublieme pass. Männiko is nu in balbezit. Männiko geeft een hoge lob. Ratcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - My Route 66 2:6

82e minuut.
Vécsey speelt de bal door. MacConnell met een sublieme pass. Kurański probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 77%, My Route 66 23%.
DEVORATOR - My Route 66 2:6