Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25163
Dinamo1968 DINAMO RED & WHITE
raz Tactiek 442CLASSIC
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 39.1
very good Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Fellaini is nu in balbezit. Szczur rent richting de bal. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 1:0

5e minuut.
Fellaini kopt de bal weg. Tianzhu rent richting de bal. Rüttimann onderschept slim de pass. Rüttimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 2:0

7e minuut.
Rüttimann rent richting de bal. Obrejan rent richting de bal. Obrejan speelt de bal door. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Puce met een snelle inworp. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi speelt de bal door. Leconte rent richting de bal. Leconte geeft een lange en hoge pass. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zimmerbauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tianzhu de bal. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 3:0

19e minuut.
Puce met een sublieme pass. Szczur is nu in balbezit. Szczur geeft de bal voor. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dani kopt de bal weg. Rüttimann rent richting de bal. Huma is nu in balbezit. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Leconte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Zimmerbauer rent richting de bal. Zimmerbauer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 4:0

27e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer geeft een hoge lob. Fellaini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 5:0

33e minuut.
Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samuels met de inworp. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Leconte geeft de bal voor. Dani kopt de bal weg. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Zimmerbauer met een sublieme pass. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal met de wreef. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 6:0

45e minuut.
Leconte kopt de bal weg. Daar is Ledoux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 44%, DINAMO RED & WHITE 56%.
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 6:0

46e minuut.
Badarică rent richting de bal. Samuels onderschept slim de pass. Samuels speelt de bal door. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Rüttimann rent richting de bal. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 7:0

52e minuut.
Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi geeft de bal voor. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft een hoge lob. Rüttimann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce geeft een hoge lob. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Szczur de bal. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Badarică geeft een hoge lob. Zimmerbauer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 8:0

67e minuut.
Mârzoi geeft de bal voor. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmerbauer rent richting de bal. Zimmerbauer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 9:0

70e minuut.
Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Fellaini kopt de bal weg. Zimmerbauer rent richting de bal. Zimmerbauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Obrejan de bal. Huma met een sublieme pass. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Rüttimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer geeft de bal voor. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Badarică passt de bal in één keer door. Obrejan is nu in balbezit. Łachacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łachacz krijgt een gele kaart. Obrejan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zimmerbauer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach geeft de bal voor. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 10:0

87e minuut.
Szczur geeft een hoge lob. Daar is Badarică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vezeanu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 11:0

90e minuut.
Leconte geeft een lange en hoge pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer rent richting de bal. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 35%, DINAMO RED & WHITE 65%.
Dinamo1968 - DINAMO RED & WHITE 11:0