Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau Juventus Valenii de Munte
ozdef Tactiek diamond
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
54.7 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński verovert de bal door een tackle van achteren. Răduleţ onderschept slim de pass. Răduleţ geeft de bal voor. Maracanã rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Răduleţ passt de bal in één keer door. Viggosson rent richting de bal. Deane is nu in balbezit. Deane geeft een lange en hoge pass. Maracanã maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Deane is nu in balbezit. Mikliński rent richting de bal. Deane verovert de bal door een tackle van achteren. Deane geeft een lange en hoge pass. Maracanã maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Ciuffi passt de bal met de wreef. Daar is Deane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mikliński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Deane met een snelle inworp. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Răduleţ geeft de bal voor. Maracanã springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Damian met een sublieme pass. Triệu Thái kopt de bal weg. Daar is Micu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi schiet op doel. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Mikliński is nu in balbezit. Mikliński geeft een hoge lob. Rokosza maakt een snoekduik en kopt de bal. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 0:1

31e minuut.
Kotecki geeft de bal voor. Deane is nu in balbezit. Norkowski begaat een overtreding. Norkowski krijgt een gele kaart. Deane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răduleţ met een snel genomen vrije trap. Maracanã maakt een snoekduik en kopt de bal. Łukawski bokst de bal weg.

33e minuut.
Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu passt de bal in één keer door. Mikliński speelt de bal door. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parada heeft problemen om de bal te vangen. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 0:2

38e minuut.
Deane probeert naar een medespeler te passen. Kotecki is nu in balbezit. Kotecki speelt de bal door. Maracanã rent richting de bal. Maracanã draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej geeft een hoge lob. Răduleţ geeft de bal voor. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái geeft de bal voor. Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 50%, Juventus Valenii de Munte 50%.
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 0:3

54e minuut.
Kotecki passt de bal met de wreef. Micu is nu in balbezit. Micu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viggosson de bal. Viggosson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Deane onderschept slim de pass. Deane passt de bal met de wreef. Viggosson rent richting de bal. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Łukawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 1:3

67e minuut.
Mikliński rent richting de bal. Mikliński geeft een hoge lob. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ... Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 1:4

70e minuut.
Parada geeft de bal voor. Saavedra kopt de bal weg. Mikliński heeft problemen om de bal te vangen. Ciuffi geeft een hoge lob. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 1:5

71e minuut.
Canpolat geeft de bal voor. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki passt de bal zonder na te denken. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 45%, Juventus Valenii de Munte 55%.
Chelsea Bacau - Juventus Valenii de Munte 1:5