Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 FC DIVERTIS
5-3-2 Tactiek divi3
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Bărbat kopt de bal weg. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC DIVERTIS 0:1

9e minuut.
Guiso geeft een lange en hoge pass. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol begaat een overtreding. Rostowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vécsey komt bij de bal en schiet. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Prăscan geeft een lange en hoge pass. Osmochescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koblenc rent richting de bal. Pilkrt verovert de bal door een tackle van achteren. Pilkrt haalt uit met een fantastische trap. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Koblenc met een sublieme pass. Kurański is nu in balbezit. Osmochescu begaat een overtreding. Osmochescu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt passt de bal in één keer door. MacConnell met een sublieme pass. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Viscol passt de bal met de wreef. Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt passt de bal in één keer door. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pilkrt passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu rent richting de bal. Marinescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marinescu krijgt een gele kaart. Bülbüloğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacConnell legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Kurański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga speelt de bal door. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Manea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
MacConnell kopt de bal weg. Koblenc is nu in balbezit. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - FC DIVERTIS 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Tasak de bal. Vécsey rent richting de bal. Vécsey passt de bal met de wreef. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 27%, FC DIVERTIS 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
My Route 66 - FC DIVERTIS 1:1

49e minuut.
Mróz met de inworp. Vécsey met een sublieme pass. MacConnell met een sublieme pass. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prăscan controleert de bal met de borst. Bărbat is nu in balbezit. Prăscan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prăscan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pilkrt met een snelle inworp. Arriaga speelt de bal door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Manea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC DIVERTIS 1:2

52e minuut.
Bülbüloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bülbüloğlu zijn tegenspeler op de grond. Bülbüloğlu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański speelt de bal door. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Wadoń is nu in balbezit. Bülbüloğlu onderschept slim de pass. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - FC DIVERTIS 2:2

57e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Koblenc geeft de bal voor. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel. Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - FC DIVERTIS 3:2

61e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Koblenc probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilkrt neemt de hoekschop. Rostowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vécsey passt de bal zonder na te denken. Tasak geeft een hoge lob. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - FC DIVERTIS 3:3

80e minuut.
Vécsey met de inworp. Rostowski rent richting de bal. Rostowski passt de bal zonder na te denken. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell schiet op doel. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Inworp. Pilkrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koblenc verovert de bal door een tackle van achteren. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 36%, FC DIVERTIS 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
My Route 66 - FC DIVERTIS 3:3