Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2499
DEVORATOR best din banat
vacarii Tactiek extrema falsa
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Balde de bal onder controle te krijgen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Elkayam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - best din banat 0:1

10e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gawryś draait met de bal, schiet en ... Berthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Piechaczek kopt de bal weg. Gawryś probeert de bal met de borst te controleren. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Kozicki geeft een hoge lob. Dinçtürk kopt de bal weg. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tronhuus met een sublieme pass. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal zonder na te denken. Seikola verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - best din banat 0:2

40e minuut.
Hinc speelt de bal door. Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krupczak geeft de bal voor. Holf kopt de bal weg. Ćumur is nu in balbezit. Ćumur geeft een hoge lob. Ratcu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 70%, best din banat 30%.
DEVORATOR - best din banat 0:2

47e minuut.
Inworp. Holf met de inworp. Evrard met een sublieme pass. Hinc is nu in balbezit. Hinc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vameşu geeft de bal voor. Dinçtürk kopt de bal weg. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Berthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - best din banat 0:3

69e minuut.
Kozicki speelt de bal door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Holf onderschept slim de pass. Holf geeft een lange en hoge pass. Herrebrandt is nu in balbezit. Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Tronhuus passt de bal in één keer door. Elkayam is nu in balbezit. Elkayam passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gawryś passt de bal zonder na te denken. Dinçtürk is nu in balbezit. Piechaczek is nu in balbezit. Dinçtürk onderschept slim de pass. Dinçtürk schiet op doel. Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tronhuus geeft de bal voor. Inworp. Männiko met een snelle inworp. Krupczak rent richting de bal. Krupczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 64%, best din banat 36%.
DEVORATOR - best din banat 0:3