Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE F.C. Acicul
442CLASSIC Tactiek atac
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
38.8 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Ledoux kopt de bal weg. Klungelig pakt Duindam de bal. Tianzhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam onderschept slim de pass. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Huma geeft de bal voor. Daar is Kończak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudzki probeert naar een medespeler te passen. Martín del Río rent richting de bal. Martín del Río schiet op doel. Kahar bokst de bal weg.

16e minuut.
Rudzki rent richting de bal. Kończak onderschept slim de pass. Kończak geeft een lange en hoge pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo passt de bal zonder na te denken. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - F.C. Acicul 0:1

26e minuut.
Duindam passt de bal in één keer door. Daszkowski met een sublieme pass. Duindam is nu in balbezit. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. Martinovici bokst de bal weg. Duindam rent richting de bal. Duindam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - F.C. Acicul 0:2

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kończak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łachacz kopt de bal weg. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daszkowski met een sublieme pass. Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kończak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 42%, F.C. Acicul 58%.
DINAMO RED & WHITE - F.C. Acicul 0:2

46e minuut.
Beştea rent richting de bal. Beştea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szczur de bal. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Huma kopt de bal weg. Briceño kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Martín del Río zijn tegenspeler op de grond. Martín del Río krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Roşu met een snelle inworp. Kończak is nu in balbezit. Huma rent richting de bal. Kończak verovert de bal door een tackle van achteren. Kończak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal in één keer door. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - F.C. Acicul 0:3

71e minuut.
Vezeanu is nu in balbezit. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy passt de bal met de wreef. Martín del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín del Río draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Duindam heeft problemen om de bal te vangen. Kończak rent richting de bal. Duindam is nu in balbezit. Duindam schiet op doel. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels passt de bal met de wreef. Martín del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín del Río schiet op doel. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur onderschept slim de pass. Kończak is nu in balbezit. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Martín del Río rent richting de bal. Samuels is nu in balbezit. Samuels passt de bal in één keer door. Cichy rent richting de bal. Cichy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 39%, F.C. Acicul 61%.
DINAMO RED & WHITE - F.C. Acicul 0:3