Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 28075
Dinamo1968 gerula27team
raz Tactiek 451
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 40
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Badarică geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakos met de inworp. Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölöskei geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pölöskei probeert naar een medespeler te passen. Bandach geeft een hoge lob. Leconte kopt de bal weg. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rüttimann is nu in balbezit. Daar is Rüttimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft een hoge lob. Fellaini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Spediacci met een snelle inworp. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butlewski de bal. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Tufeanu met een sublieme pass. Rüttimann kopt de bal weg. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - gerula27team 1:0

30e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă passt de bal met de wreef. Puce geeft de bal voor. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - gerula27team 2:0

35e minuut.
Mârzoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölöskei geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Mârzoi kopt de bal weg. Daar is Zimmerbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşiţă probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Puce met een sublieme pass. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal met de wreef. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - gerula27team 3:0

43e minuut.
Guşiţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 44%, gerula27team 56%.
Dinamo1968 - gerula27team 3:0

46e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan met een sublieme pass. Rüttimann speelt de bal door. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Fellaini is nu in balbezit. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Dani passt de bal in één keer door. Puce rent richting de bal. Puce geeft de bal voor. Fellaini kan de bal niet met de borst controleren. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Bihorac bokst de bal weg. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - gerula27team 4:0

57e minuut.
Aron probeert de bal aan de voet te houden. Rüttimann is nu in balbezit. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - gerula27team 5:0

60e minuut.
Pölöskei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butlewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Obrejan de bal onder controle te krijgen. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Badarică speelt de bal door. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann met een sublieme pass. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dani rent richting de bal. Dani geeft een lange en hoge pass. Fellaini springt en kopt de bal. Bihorac bokst de bal weg. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fellaini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Spediacci is nu in balbezit. Spediacci geeft een hoge lob. Puce rent richting de bal. Puce geeft de bal voor. Fellaini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann onderschept slim de pass. Rüttimann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bihorac bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butlewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Staruchowicz neemt de penalty, wat een uithaal! Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - gerula27team 5:1

86e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmerbauer rent richting de bal. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 36%, gerula27team 64%.
Dinamo1968 - gerula27team 5:1