Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat My Route 66
extrema falsa Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 2
6 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 51.6
formidable Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Klungelig pakt Pilkrt de bal. Pilkrt passt de bal zonder na te denken. MacConnell met een sublieme pass. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - My Route 66 0:1

7e minuut.
Holf geeft de bal voor. Pilkrt probeert de bal met de borst te controleren. Kozicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicki passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mróz speelt de bal door. Bülbüloğlu rent richting de bal. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - My Route 66 0:2

11e minuut.
Evrard probeert naar een medespeler te passen. Gawryś rent richting de bal. Kicek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gawryś raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinçtürk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Olăroiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - My Route 66 1:2

14e minuut.
Kozicki geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Kicek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kicek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hinc passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kicek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Gawryś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hinc met een snel genomen vrije trap. Herrebrandt kopt de bal weg. Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Evrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Tronhuus passt de bal met de wreef. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk passt de bal met de wreef. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc passt de bal met de wreef. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vécsey passt de bal met de wreef. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 58%, My Route 66 42%.
best din banat - My Route 66 1:2

49e minuut.
Guiso is nu in balbezit. Guiso geeft een lange en hoge pass. Şerb controleert de bal met de borst. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Tronhuus speelt de bal door. Evrard is nu in balbezit. Evrard speelt de bal door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best din banat - My Route 66 2:2

57e minuut.
Tronhuus onderschept slim de pass. Tronhuus speelt de bal door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Tronhuus speelt de bal door. Herrebrandt met een sublieme pass. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Pilkrt probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - My Route 66 2:3

71e minuut.
Bülbüloğlu rent richting de bal. Kozicki onderschept slim de pass. Kozicki passt de bal met de wreef. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hinc neemt de hoekschop. Paal!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinc met een snelle inworp. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
best din banat - My Route 66 3:3

74e minuut.
Herrebrandt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guiso neemt vlug de vrije trap. Herrebrandt probeert naar een medespeler te passen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guiso rent richting de bal. Guiso geeft de bal voor. Rostowski kopt de bal weg. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kurański is nu in balbezit. Hinc onderschept slim de pass. Hinc probeert naar een medespeler te passen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - My Route 66 4:3

80e minuut.
Mróz passt de bal in één keer door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vécsey. Vécsey krijgt een gele kaart. Herrebrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herrebrandt wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vameşu onderschept slim de pass. Evrard rent richting de bal. Vécsey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vécsey krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Gawryś passt de bal in één keer door. Tronhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Evrard speelt de bal door. Herrebrandt is nu in balbezit. Carbonell maakt een afschuwelijke overtreding. Carbonell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 51%, My Route 66 49%.
best din banat - My Route 66 4:3