Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS DEVORATOR
divi3 Tactiek vacarii
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 54
formidable Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Tasak is nu in balbezit. Tasak geeft de bal voor. Bogdanos is nu in balbezit. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Männiko met een sublieme pass. Krupczak is nu in balbezit. Ratcu rent richting de bal. Ratcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tasak rent richting de bal. Tasak geeft een hoge lob. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DEVORATOR 1:0

16e minuut.
Balde rent richting de bal. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Bărbat de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wadoń onderschept slim de pass. Wadoń passt de bal zonder na te denken. Ćumur rent richting de bal. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DEVORATOR 2:0

26e minuut.
Männiko rent richting de bal. Männiko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ćumur de bal. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Berthe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft een lange en hoge pass. Piechaczek rent richting de bal. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Männiko passt de bal in één keer door. Burek rent richting de bal. Burek passt de bal in één keer door. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Răileanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Balde probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Seikola onderschept slim de pass. Seikola geeft een hoge lob. Osmochescu kopt de bal weg. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Berthe bokst de bal weg.

43e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bărbat de bal. Bărbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DEVORATOR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 29%, DEVORATOR 71%.
FC DIVERTIS - DEVORATOR 3:0

47e minuut.
Piechaczek geeft een hoge lob. Viscol geeft een hoge lob. Elkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat schiet op doel. Berthe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Koblenc neemt vlug de vrije trap. Ćumur rent richting de bal. Met opzet legt Bărbat zijn tegenspeler op de grond. Bărbat krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga maakt een afschuwelijke overtreding. Balde moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Balde kan niet meer verder spelen.

85e minuut.
Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piechaczek de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 32%, DEVORATOR 68%.
FC DIVERTIS - DEVORATOR 3:0