Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team DINAMO RED & WHITE
451 Tactiek 442CLASSIC
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Ledoux rent richting de bal. Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki met een sublieme pass. Cichy is nu in balbezit. Cichy draait met de bal, schiet en ... Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pietreanu de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Samuels met de inworp. Rudzki is nu in balbezit. Vezeanu speelt de bal door. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Martinovici trapt de bal weg van het doel. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu met een sublieme pass. Cichy rent richting de bal. Cichy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rudzki geeft de bal voor. Vezeanu kopt de bal weg. Cichy is nu in balbezit. Cichy schiet op doel. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Vornicu rent richting de bal. Vornicu passt de bal met de wreef. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - DINAMO RED & WHITE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 52%, DINAMO RED & WHITE 48%.
gerula27team - DINAMO RED & WHITE 0:1

47e minuut.
Văcăroiu speelt de bal door. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski heeft problemen om de bal te vangen. Butlewski haalt uit met een fantastische trap. Tianzhu probeert de bal aan de voet te houden. Martinovici bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Łachacz geeft een hoge lob. Pakos heeft problemen om de bal te vangen. Huma is nu in balbezit. Butlewski onderschept slim de pass. Butlewski geeft de bal voor. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuels begaat een overtreding. Staruchowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pölöskei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pölöskei met een sublieme pass. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki passt de bal zonder na te denken. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Văcăroiu probeert naar een medespeler te passen. Pölöskei is nu in balbezit. Pölöskei met een sublieme pass. Butlewski rent richting de bal. Butlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Tianzhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rudzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 57%, DINAMO RED & WHITE 43%.
gerula27team - DINAMO RED & WHITE 0:1