Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11704
F.C. Acicul Dinamo1968
atac Tactiek konko
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen good


2e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici geeft een hoge lob. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 1:0

3e minuut.
Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodorovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Kończak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Tufeanu bokst de bal weg.

14e minuut.
Beştea kopt de bal weg. Klungelig pakt Roşu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bubnov. Bubnov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski speelt de bal door. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 2:0

30e minuut.
Bubnov geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu probeert de bal met de borst te controleren. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Kahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 2:1

37e minuut.
Zimmerbauer met een sublieme pass. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea is nu in balbezit. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Kahar bokst de bal weg.

38e minuut.
Puce passt de bal in één keer door. Obrejan rent richting de bal. Obrejan speelt de bal door. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 62%, Dinamo1968 38%.
F.C. Acicul - Dinamo1968 2:1

48e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal in één keer door. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Duindam kopt de bal weg. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandach. Pardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kończak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubnov verovert de bal door een tackle van achteren. Bubnov passt de bal met de wreef. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rüttimann passt de bal zonder na te denken. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Bubnov rent richting de bal. Bubnov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski geeft een hoge lob. Puce kopt de bal weg. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Fellaini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bubnov geeft een lange en hoge pass. Flórez kopt de bal weg. Klungelig pakt Beştea de bal. Fellaini rent richting de bal. Fellaini schiet op doel. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beştea geeft de bal voor. Mârzoi rent richting de bal. Pardo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pardo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Dani heeft problemen om de bal te vangen. Duindam is nu in balbezit. Dani begaat een overtreding. Dani krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal in één keer door. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Kahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kahar trapt de bal weg van het doel. Duindam is nu in balbezit. Duindam passt de bal met de wreef. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 70%, Dinamo1968 30%.
F.C. Acicul - Dinamo1968 2:1