Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau F.C. Acicul
ozdef Tactiek atac
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
53.6 gemiddelde waardering 46.7
formidable Schieten solid
good Passen adequate
outstanding Verdedigen excellent


10e minuut.
Teodorovici controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Canpolat neemt vlug de vrije trap. Flórez is nu in balbezit. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Kahar bokst de bal weg. Briceño geeft een lange en hoge pass. Caio da Rocha is nu in balbezit. Teodorovici begaat een overtreding. Teodorovici krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dobrin passt de bal met de wreef. Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã schiet op doel. Kahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - F.C. Acicul 1:0

28e minuut.
Caio da Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki geeft een hoge lob. Viggosson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - F.C. Acicul 2:0

33e minuut.
Kończak rent richting de bal. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat is nu in balbezit. Duindam onderschept slim de pass. Duindam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Costescu verovert de bal door een tackle van achteren. Costescu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Canpolat de bal onder controle te krijgen. Kończak rent richting de bal. Kończak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Viggosson rent richting de bal. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea geeft de bal voor. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 32%, F.C. Acicul 68%.
Chelsea Bacau - F.C. Acicul 2:0

47e minuut.
Kotecki geeft een lange en hoge pass. Dobrin probeert de bal met de borst te controleren. Ploeşteanu is nu in balbezit. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maracanã springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - F.C. Acicul 3:0

71e minuut.
Daszkowski probeert naar een medespeler te passen. Duindam is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Canpolat ... Strafschop! Duindam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Teodorovici kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - F.C. Acicul 3:1

75e minuut.
Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Flórez geeft de bal voor. Dobrin kopt de bal weg. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson schiet op doel. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki probeert naar een medespeler te passen. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - F.C. Acicul 4:1

89e minuut.
Canpolat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ploeşteanu rent richting de bal. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kotecki probeert de bal met de borst te controleren. Kotecki met een sublieme pass. Dobrin speelt de bal door. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. Kahar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 36%, F.C. Acicul 64%.
Chelsea Bacau - F.C. Acicul 4:1