Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8626
Piatra Arsa gerula27team
tiki-taka Tactiek 451
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten average
average Passen good
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölöskei probeert naar een medespeler te passen. Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ulmanu geeft een hoge lob. Pintać controleert de bal met de borst. Obositu is nu in balbezit. Obositu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - gerula27team 1:0

17e minuut.
Pakos onderschept slim de pass. Pakos geeft de bal voor. Năstase kan de bal niet met de borst controleren. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Klein trapt de bal weg. Nicoliţă kopt de bal weg. Obositu is nu in balbezit. Obositu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - gerula27team 2:0

40e minuut.
Văcăroiu geeft de bal voor. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aron. Aron krijgt een gele kaart. Kvistad raakt geblesseerd tijdens het duel. Kvistad met een snel genomen vrije trap. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pietreanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicoliţă met de inworp. Chodoń controleert de bal met de borst. Chodoń geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 46%, gerula27team 54%.
Piatra Arsa - gerula27team 2:0

48e minuut.
Pölöskei verovert de bal door een tackle van achteren. Pölöskei speelt de bal door. Obositu is nu in balbezit. Obositu draait met de bal, schiet en ... Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - gerula27team 3:0

50e minuut.
Chiţul met de inworp. Kvistad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butlewski. Butlewski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pakos rent richting de bal. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Aron legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pistrui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţul neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - gerula27team 4:0

66e minuut.
Pietreanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Butlewski de bal. Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Obositu rent richting de bal. Obositu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Butlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Butlewski speelt de bal door. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar geeft een hoge lob. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obositu is nu in balbezit. Obositu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pölöskei rent richting de bal. Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul speelt de bal door. Obositu rent richting de bal. Obositu draait met de bal, schiet en ... Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Chiţul onderschept slim de pass. Chiţul geeft een lange en hoge pass. Spediacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu geeft een hoge lob. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pistrui springt en kopt de bal. Bihorac bokst de bal weg. Pintać kan de bal niet met de borst controleren. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 47%, gerula27team 53%.
Piatra Arsa - gerula27team 4:0