Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE My Route 66
442CLASSIC Tactiek 5-3-2
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Tianzhu rent richting de bal. MacConnell verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnell passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:1

5e minuut.
Kurański met een sublieme pass. MacConnell met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Huma onderschept slim de pass. Huma geeft de bal voor. Martín del Río kopt de bal weg. Cichy rent richting de bal. Cichy draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Prăscan onderschept slim de pass. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:2

34e minuut.
Pilkrt passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu is nu in balbezit. MacConnell speelt de bal door. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Szczur geeft de bal voor. Inworp. Pilkrt met een snelle inworp. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bülbüloğlu onderschept slim de pass. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:3

41e minuut.
Ledoux heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu begaat een overtreding. Ledoux raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczur met een snel genomen vrije trap. Guiso geeft een hoge lob. Buscan kopt de bal weg. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 72%, My Route 66 28%.
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:3

47e minuut.
Inworp. Huma met de inworp. MacConnell met een sublieme pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:4

49e minuut.
Huma met een sublieme pass. Daar is Tianzhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:5

53e minuut.
Buitenspel voor Martín del Río. Goede buitenspelval van de verdediging. Kurański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Łachacz onderschept slim de pass. Inworp. Buscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Guiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichy rent richting de bal. Guiso verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur rent richting de bal. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:6

62e minuut.
Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt met een sublieme pass. MacConnell rent richting de bal. MacConnell schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal in één keer door. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:7

89e minuut.
Kurański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 80%, My Route 66 20%.
DINAMO RED & WHITE - My Route 66 0:8