Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31049
Dinamo1968 DEVORATOR
konko Tactiek vacarii
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Zimmerbauer kopt de bal weg. Daar is Elkayam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DEVORATOR 1:0

18e minuut.
Krupczak rent richting de bal. Krupczak probeert naar een medespeler te passen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu schiet op doel. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - DEVORATOR 1:1

29e minuut.
Bogdanos passt de bal met de wreef. Krupczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandach. Bandach krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Männiko is nu in balbezit. Männiko met een sublieme pass. Bandach rent richting de bal. Ratcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ratcu schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 44%, DEVORATOR 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo1968 - DEVORATOR 1:1

49e minuut.
Zimmerbauer probeert naar een medespeler te passen. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini schiet op doel. Piechaczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elkayam verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - DEVORATOR 2:1

52e minuut.
Bogdanos rent richting de bal. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Elkayam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rüttimann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zimmerbauer neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică geeft een hoge lob. Fellaini controleert de bal met de borst. Piechaczek geeft de bal voor. Krupczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Puce de bal onder controle te krijgen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mârzoi krijgt een gele kaart. Ratcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krupczak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Piechaczek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Männiko de bal. Männiko passt de bal zonder na te denken. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Puce geeft de bal voor. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann speelt de bal door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Männiko is nu in balbezit. Krupczak rent richting de bal. Badarică begaat een overtreding. Krupczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krupczak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bandach passt de bal met de wreef. Rüttimann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdanos. Rüttimann raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüttimann wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 48%, DEVORATOR 52%.
Dinamo1968 - DEVORATOR 2:1