Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS REAL STAR IASI
divi3 Tactiek TN1
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Catinca de bal onder controle te krijgen. Marinescu is nu in balbezit. Catinca onderschept slim de pass. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat rent richting de bal. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel. Carreño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 0:1

11e minuut.
Rednic passt de bal met de wreef. Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal met de wreef. Scarlat rent richting de bal. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wapenaar neemt de hoekschop. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pistorello geeft een lange en hoge pass. Rednic rent richting de bal. Catinca is nu in balbezit. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca schiet op doel. Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rednic rent richting de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 0:2

30e minuut.
Frias geeft een hoge lob. Koblenc probeert de bal aan de voet te houden. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Carreño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rednic rent richting de bal. Rednic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 0:3

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hariga trapt de bal weg van het doel. Coşerea kopt de bal weg. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. Hariga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ene speelt de bal door. Depta is nu in balbezit. Depta passt de bal in één keer door. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Depta passt de bal in één keer door. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 0:4

39e minuut.
Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic passt de bal zonder na te denken. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 57%, REAL STAR IASI 43%.
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 0:5

52e minuut.
Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răileanu speelt de bal door. Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Frias geeft een hoge lob. Rednic kopt de bal weg. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... Carreño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 0:6

58e minuut.
Tasak met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Wapenaar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wapenaar krijgt een gele kaart. Răileanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bărbat legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hariga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 1:6

62e minuut.
Wadoń passt de bal met de wreef. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Arriaga de bal onder controle te krijgen. Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Depta passt de bal zonder na te denken. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Carreño bokst de bal weg.

64e minuut.
Ene is nu in balbezit. Ene geeft een hoge lob. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Tunguz passt de bal met de wreef. Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Scarlat passt de bal met de wreef. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel. Carreño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Depta met een sublieme pass. Wapenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wapenaar passt de bal met de wreef. Rednic rent richting de bal. Rednic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Koblenc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tunguz met een snelle inworp. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kokoszka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasak met de inworp. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 43%, REAL STAR IASI 57%.
FC DIVERTIS - REAL STAR IASI 1:6