Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Delle Alpi
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50055
Juventus Valenii de Munte best din banat
diamond Tactiek extrema falsa
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái speelt de bal door. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal in één keer door. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Triệu Thái passt de bal in één keer door. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cinque is nu in balbezit. Hinc rent richting de bal. Triệu Thái rent richting de bal. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gawryś kopt de bal weg. Klungelig pakt Bułka de bal. Saavedra rent richting de bal. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 0:1

28e minuut.
Herrebrandt is nu in balbezit. Norkowski begaat een overtreding. Herrebrandt raakt geblesseerd tijdens het duel. Dinçtürk komt bij de bal en schiet. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mirwa speelt de bal door. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái speelt de bal door. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 1:1

34e minuut.
Norkowski geeft de bal voor. Inworp. Evrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hinc geeft een hoge lob. Magdziej rent richting de bal. Dinçtürk onderschept slim de pass. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Saavedra de bal. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel. Łukawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Norkowski geeft een lange en hoge pass. Holf kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triệu Thái geeft de bal voor. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 54%, best din banat 46%.
Juventus Valenii de Munte - best din banat 2:1

47e minuut.
Inworp. Evrard met een snelle inworp. Herrebrandt geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk krijgt zijn hoofd ertegen. Łukawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 2:2

49e minuut.
Bułka speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rokosza stond buitenspel. Hinc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk schiet op doel. Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Doeltrap. Ciuffi komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Holf controleert de bal met de borst. Mikliński probeert naar een medespeler te passen. Hinc geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hinc zal de hoekschop nemen. Dinçtürk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 2:3

64e minuut.
Kozicki geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Mirwa rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinilla komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Triệu Thái onderschept slim de pass. Triệu Thái passt de bal zonder na te denken. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 3:3

75e minuut.
Katolik onderschept slim de pass. Katolik passt de bal zonder na te denken. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 4:3

89e minuut.
Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronhuus geeft de bal voor. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt schiet op doel. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - best din banat 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 55%, best din banat 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Valenii de Munte - best din banat 4:4