Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat Juventus Valenii de Munte
extrema falsa Tactiek diamond
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 14
60.7 gemiddelde waardering 59.3
outstanding Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Katolik onderschept slim de pass. Katolik probeert naar een medespeler te passen. Holf is nu in balbezit. Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Buitenspel voor Gawryś. Goede buitenspelval van de verdediging. Saavedra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sermak heeft problemen om de bal te vangen. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Bullrich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tronhuus onderschept slim de pass. Vameşu rent richting de bal. Vameşu geeft een hoge lob. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk schiet op doel. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu speelt de bal door. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk schiet op doel. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cinque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak passt de bal met de wreef. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kozicki geeft een hoge lob. Cinque kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mirwa rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Juventus Valenii de Munte 1:0

26e minuut.
Tronhuus geeft een hoge lob. Dinçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Evrard onderschept slim de pass. Evrard geeft een hoge lob. Gawryś kopt de bal weg. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Triệu Thái geeft de bal voor. Klungelig pakt Sermak de bal. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Bullrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Evrard speelt de bal door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt speelt de bal door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Łukawski bokst de bal weg.

41e minuut.
Hinc met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Juventus Valenii de Munte 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 49%, Juventus Valenii de Munte 51%.
best din banat - Juventus Valenii de Munte 2:0

52e minuut.
Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc met een sublieme pass. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Buitenspel voor Rokosza. Goede buitenspelval van de verdediging. Pinilla komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bułka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Vameşu de bal. Katolik rent richting de bal. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cinque kopt de bal weg. Stachowiak is nu in balbezit. Holf begaat een overtreding. Holf krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinc met de inworp. Tronhuus geeft een lange en hoge pass. Herrebrandt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Juventus Valenii de Munte 3:0

62e minuut.
Bułka is nu in balbezit. Bułka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gawryś de bal onder controle te krijgen. Hinc geeft de bal voor. Dinçtürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Katolik is nu in balbezit. Holf onderschept slim de pass. Holf geeft een lange en hoge pass. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bullrich met een harde bal richting middenveld. Cinque controleert de bal met de borst. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Evrard geeft de bal voor. Dinçtürk rent richting de bal. Saavedra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dinçtürk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dinçtürk neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Juventus Valenii de Munte 4:0

90e minuut.
Mirwa geeft de bal voor. Tronhuus geeft een lange en hoge pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Juventus Valenii de Munte 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 41%, Juventus Valenii de Munte 59%.
best din banat - Juventus Valenii de Munte 5:0