Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14451
F.C. Acicul Piatra Arsa
atac Tactiek tiki-taka
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten excellent
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biaram. Roşu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roşu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duindam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aslantaş haalt uit met een fantastische trap. Beştea onderschept slim de pass. Spiridon rent richting de bal. Spiridon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Beştea de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kończak passt de bal met de wreef. Roşu rent richting de bal. Roşu geeft een hoge lob. Duindam rent richting de bal. Duindam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Biaram passt de bal zonder na te denken. Aslantaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daszkowski. Daszkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 54%, Piatra Arsa 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Acicul - Piatra Arsa 0:0

56e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram geeft een hoge lob. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu draait met de bal, schiet en ... Kahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kończak is nu in balbezit. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrunfo rent richting de bal. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duindam springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Funar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roşu met een snelle inworp. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Piatra Arsa 1:0

64e minuut.
Angelov probeert de bal met de borst te controleren. Pardo rent richting de bal. Angelov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kończak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Catrunfo onderschept slim de pass. Catrunfo geeft een lange en hoge pass. Spiridon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daszkowski probeert de bal aan de voet te houden. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu draait met de bal, schiet en ... Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 54%, Piatra Arsa 46%.
F.C. Acicul - Piatra Arsa 1:0