Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9092
Piatra Arsa F.C. Acicul
tiki-taka Tactiek atac
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen formidable


11e minuut.
Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă passt de bal zonder na te denken. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu haalt uit met een fantastische trap. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Chiţul is nu in balbezit. Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski probeert naar een medespeler te passen. Kończak is nu in balbezit. Kończak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daszkowski speelt de bal door. Pol rent richting de bal. Pol geeft een hoge lob. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chodoń met een sublieme pass. Chiţul is nu in balbezit. Met opzet legt Kończak zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kończak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kończak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chiţul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kvistad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pistrui springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chiţul rent richting de bal. Pol onderschept slim de pass. Pol geeft een hoge lob. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Acicul 0:1

27e minuut.
Duindam probeert de bal met de borst te controleren. Duindam speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft de bal voor. Pardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kvistad de bal. Pardo begaat een overtreding. Pardo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Năstase speelt de bal door. Chiţul rent richting de bal. Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol geeft de bal voor. Duindam krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Duindam kopt de bal weg. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Acicul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 69%, F.C. Acicul 31%.
Piatra Arsa - F.C. Acicul 0:2

52e minuut.
Pardo probeert naar een medespeler te passen. Duindam is nu in balbezit. Năstase rent richting de bal. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Chodoń rent richting de bal. Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Pol geeft een lange en hoge pass. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duindam geeft een lange en hoge pass. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Teodorovici is nu in balbezit. Funar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodorovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Pardo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Acicul 0:3

64e minuut.
Briceño onderschept slim de pass. Briceño geeft de bal voor. Teodorovici kopt de bal weg. Duindam rent richting de bal. Duindam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Acicul 0:4

85e minuut.
Forte kopt de bal weg. Klungelig pakt Năstase de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - F.C. Acicul 0:5

86e minuut.
Flórez geeft de bal voor. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 59%, F.C. Acicul 41%.
Piatra Arsa - F.C. Acicul 0:5