Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau gerula27team
ozdef Tactiek 451
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 37
outstanding Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ probeert naar een medespeler te passen. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson schiet op doel. Pintać probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 1:0

4e minuut.
Bobik speelt de bal door. Maracanã is nu in balbezit. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã geeft een lange en hoge pass. Viggosson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 2:0

11e minuut.
Spediacci is nu in balbezit. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã speelt de bal door. Bobik geeft een lange en hoge pass. Viggosson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 3:0

13e minuut.
Micu speelt de bal door. Klungelig pakt Răduleţ de bal. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 4:0

21e minuut.
Maracanã draait met de bal, schiet en ... Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobik zal de hoekschop nemen. Viggosson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 5:0

23e minuut.
Kotecki speelt de bal door. Micu is nu in balbezit. Micu met een sublieme pass. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 6:0

25e minuut.
Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Kotecki met een sublieme pass. Maracanã rent richting de bal. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 7:0

27e minuut.
Pietreanu geeft de bal voor. Inworp. Niţu met een snelle inworp. Bobik is nu in balbezit. Bobik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bobik passt de bal met de wreef. Daar is Caio da Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caio da Rocha probeert naar een medespeler te passen. Bobik rent richting de bal. Bobik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 8:0

33e minuut.
Doeltrap. Niţu met een harde bal richting middenveld. Maracanã kopt de bal weg. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 9:0

34e minuut.
Daar is Pölöskei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pölöskei geeft de bal voor. Răduleţ speelt de bal door. Maracanã rent richting de bal. Maracanã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 10:0

38e minuut.
Inworp. Spediacci met een snelle inworp. Văcăroiu speelt de bal door. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 11:0

44e minuut.
Maracanã raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aşıkoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 30%, gerula27team 70%.
Chelsea Bacau - gerula27team 11:0

50e minuut.
Niţu kopt de bal weg. Daar is Kotecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotecki passt de bal zonder na te denken. Viggosson rent richting de bal. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 12:0

50e minuut.
Zaborobskij probeert naar een medespeler te passen. Micu is nu in balbezit. Micu passt de bal zonder na te denken. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Pietreanu met een harde bal richting middenveld. Kotecki met een sublieme pass. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Aşıkoğlu is nu in balbezit. Micu rent richting de bal. Micu passt de bal in één keer door. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 13:0

62e minuut.
Bobik passt de bal zonder na te denken. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu passt de bal met de wreef. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 14:0

64e minuut.
Caio da Rocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Aşıkoğlu de bal. Aşıkoğlu met een sublieme pass. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 15:0

69e minuut.
Bobik speelt de bal door. Micu is nu in balbezit. Micu speelt de bal door. Viggosson rent richting de bal. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Micu probeert naar een medespeler te passen. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson passt de bal in één keer door. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pintać trapt de bal weg van het doel. Micu kopt de bal weg. Klungelig pakt Aron de bal. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 16:0

83e minuut.
Aşıkoğlu kopt de bal weg. Micu probeert naar een medespeler te passen. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel. Pintać probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pakos kopt de bal weg. Zaborobskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborobskij geeft een lange en hoge pass. Bobik is nu in balbezit. Bobik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - gerula27team 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 32%, gerula27team 68%.
Chelsea Bacau - gerula27team 17:0