Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau My Route 66
ozdef Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten very good
good Passen solid
incredible Verdedigen excellent


8e minuut.
Maracanã geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobrin de bal. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson schiet op doel. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - My Route 66 1:0

12e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - My Route 66 1:1

20e minuut.
Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - My Route 66 1:2

29e minuut.
Kotecki is nu in balbezit. Kotecki passt de bal in één keer door. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - My Route 66 2:2

35e minuut.
Kurański passt de bal zonder na te denken. Costescu heeft problemen om de bal te vangen. Kurański onderschept slim de pass. Kurański passt de bal zonder na te denken. Parada onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Canpolat kopt de bal weg. MacConnell speelt de bal door. Mróz speelt de bal door. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - My Route 66 2:3

41e minuut.
Kotecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotecki met een sublieme pass. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã schiet op doel. Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - My Route 66 3:3

45e minuut.
Kotecki met een snelle inworp. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurański. Kurański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 63%, My Route 66 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Bacau - My Route 66 3:3

46e minuut.
Rostowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Vécsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vécsey passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Răduleţ de bal. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - My Route 66 3:4

58e minuut.
Caio da Rocha onderschept slim de pass. Caio da Rocha geeft de bal voor. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maracanã rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prăscan. Maracanã raakt geblesseerd tijdens het duel. Niţu met een snel genomen vrije trap. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - My Route 66 3:5

66e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell geeft de bal voor. Parada geeft de bal voor. Viggosson kopt de bal weg. Klungelig pakt Maracanã de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotecki neemt de hoekschop. Viggosson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - My Route 66 4:5

73e minuut.
Parada geeft een lange en hoge pass. Kotecki heeft problemen om de bal te vangen. Pilkrt speelt de bal door. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Maracanã onderschept slim de pass. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell geeft de bal voor. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Niţu is nu in balbezit. Niţu geeft een hoge lob. Dobrin kopt de bal weg. Maracanã rent richting de bal. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin geeft een hoge lob. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - My Route 66 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 63%, My Route 66 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Bacau - My Route 66 5:5