Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 Chelsea Bacau
5-3-2 Tactiek ozdef
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.2 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten excellent
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Bülbüloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Caio da Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

10e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carbonell. Carbonell krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Maracanã is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caio da Rocha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Mróz met een sublieme pass. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg.

15e minuut.
Răduleţ geeft de bal voor. Inworp. Vécsey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Guiso kopt de bal weg. Mróz rent richting de bal. Mróz met een sublieme pass. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Chelsea Bacau 1:0

29e minuut.
Mróz verovert de bal door een tackle van achteren. Mróz met een sublieme pass. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey geeft de bal voor. Bülbüloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt speelt de bal door. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een hoge lob. Daar is Zaborobskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kotecki onderschept slim de pass. Kotecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã rent richting de bal. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bobik neemt de hoekschop. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 28%, Chelsea Bacau 72%.
My Route 66 - Chelsea Bacau 1:0

47e minuut.
Pilkrt speelt de bal door. Bülbüloğlu rent richting de bal. Canpolat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bülbüloğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bülbüloğlu kan niet meer verder spelen. Buscan komt het veld opgelopen. MacConnell neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Mróz probeert naar een medespeler te passen. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey passt de bal zonder na te denken. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bobik is nu in balbezit. Bobik speelt de bal door. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã schiet op doel. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Daar is MacConnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConnell passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niţu de bal onder controle te krijgen. Damian bokst de bal weg.

71e minuut.
Niţu onderschept slim de pass. Niţu geeft een hoge lob. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Olăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

76e minuut.
Caio da Rocha passt de bal in één keer door. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - Chelsea Bacau 1:1

80e minuut.
Micu rent richting de bal. Micu passt de bal in één keer door. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey geeft een hoge lob. Buscan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Mróz probeert naar een medespeler te passen. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey draait met de bal, schiet en ... Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Chelsea Bacau 2:1

84e minuut.
Rostowski geeft een lange en hoge pass. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mróz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Viggosson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaborobskij zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - Chelsea Bacau 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 35%, Chelsea Bacau 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
My Route 66 - Chelsea Bacau 2:2