Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2681
DEVORATOR Piatra Arsa
343 Tactiek tiki-taka
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten excellent
good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Burek rent richting de bal. Burek geeft een lange en hoge pass. Ćumur met een sublieme pass. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Elkayam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krupczak komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Varipapa geeft de bal voor. Inworp. Aslantaş met een snelle inworp. Catrunfo geeft een hoge lob. Micsoniu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Piatra Arsa 0:1

37e minuut.
Burek rent richting de bal. Burek probeert naar een medespeler te passen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Andryszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVORATOR - Piatra Arsa 1:1

42e minuut.
Ratcu rent richting de bal. Ratcu geeft een hoge lob. Funar kopt de bal weg. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Biaram met een sublieme pass. Catrunfo is nu in balbezit. Catrunfo speelt de bal door. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Piatra Arsa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 30%, Piatra Arsa 70%.
DEVORATOR - Piatra Arsa 1:2

57e minuut.
Popiełuszko passt de bal met de wreef. Funar is nu in balbezit. Ratcu onderschept slim de pass. Ciendones rent richting de bal. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Biaram met de inworp. Ciendones met een sublieme pass. Ćumur speelt de bal door. Burek is nu in balbezit. Burek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ciendones passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Popiełuszko de bal. Popiełuszko passt de bal zonder na te denken. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek geeft een hoge lob. Andryszak bokst de bal weg.

72e minuut.
Popiełuszko geeft een hoge lob. Andryszak met een sublieme pass. Piechaczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ratcu de bal. Ratcu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek met een sublieme pass. Ćumur is nu in balbezit. Burek geeft een lange en hoge pass. Ratcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Andryszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hegyesi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varipapa de bal. Varipapa geeft een lange en hoge pass. Ciendones kan de bal niet met de borst controleren. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Piechaczek passt de bal met de wreef. Krupczak rent richting de bal. Krupczak passt de bal zonder na te denken. Burek heeft problemen om de bal te vangen. Burek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hegyesi is nu in balbezit. Hegyesi geeft de bal voor. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu schiet op doel. Berthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Piatra Arsa 1:3

81e minuut.
Ekşinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrunfo is nu in balbezit. Catrunfo passt de bal zonder na te denken. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ciendones heeft problemen om de bal te vangen. Funar onderschept slim de pass. Funar geeft een lange en hoge pass. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 33%, Piatra Arsa 67%.
DEVORATOR - Piatra Arsa 1:3