Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Delle Alpi
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41379
Juventus Valenii de Munte F.C. Acicul
diamond Tactiek atac
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.3 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Katolik heeft problemen om de bal te vangen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ciuffi probeert naar een medespeler te passen. Katolik kan de bal niet met de borst controleren. Briceño is nu in balbezit. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mikliński rent richting de bal. Mikliński geeft de bal voor. Ploeşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza schiet op doel. Kahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft een hoge lob. Inworp. Cinque met een snelle inworp. Ciuffi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mikliński is nu in balbezit. Mikliński passt de bal zonder na te denken. Ciuffi met een sublieme pass. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ... Kahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daszkowski passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mirwa geeft een lange en hoge pass. Katolik springt en kopt de bal. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kończak onderschept slim de pass. Mikliński verovert de bal door een tackle van achteren. Mikliński speelt de bal door. Cinque rent richting de bal. Cinque passt de bal in één keer door. Kahar bokst de bal weg. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Katolik kopt de bal weg. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel. Kahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - F.C. Acicul 1:0

42e minuut.
Pardo probeert de bal met de borst te controleren. Bułka rent richting de bal. Pardo onderschept slim de pass. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Saavedra passt de bal in één keer door. Cinque is nu in balbezit. Cinque geeft een lange en hoge pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel. Kahar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 35%, F.C. Acicul 65%.
Juventus Valenii de Munte - F.C. Acicul 1:0

54e minuut.
Cinque passt de bal zonder na te denken. Mikliński geeft een lange en hoge pass. Katolik rent richting de bal. Katolik draait met de bal, schiet en ... Kahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - F.C. Acicul 2:0

60e minuut.
Inworp. Pinilla komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ploeşteanu is nu in balbezit. Cinque verovert de bal door een tackle van achteren. Cinque speelt de bal door. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński met een sublieme pass. Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 29%, F.C. Acicul 71%.
Juventus Valenii de Munte - F.C. Acicul 2:0