Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team REAL STAR IASI
451 Tactiek TN1
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 54.7
weak Schieten incredible
good Passen very good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Scarlat speelt de bal door. Rednic heeft problemen om de bal te vangen. Rednic speelt de bal door. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal in één keer door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:1

9e minuut.
Wapenaar geeft een hoge lob. Catinca kopt de bal weg. Scarlat controleert de bal met de borst. Scarlat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:2

10e minuut.
Catinca met een sublieme pass. Klungelig pakt Rednic de bal. Rednic probeert naar een medespeler te passen. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:3

12e minuut.
Tunguz speelt de bal door. Butlewski rent richting de bal. Butlewski passt de bal zonder na te denken. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rednic rent richting de bal. Rednic met een sublieme pass. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:4

22e minuut.
Pakos geeft een lange en hoge pass. Pistorello met een sublieme pass. Wapenaar met een sublieme pass. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... Paal! Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frias met de inworp. Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar geeft een hoge lob. Scarlat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Depta probeert naar een medespeler te passen. Rednic is nu in balbezit. Rednic passt de bal met de wreef. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rednic geeft een hoge lob. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bihorac speelt de bal door. Brutto kopt de bal weg. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Pintać probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:5

33e minuut.
Klungelig pakt Tunguz de bal. Tunguz met een sublieme pass. Brutto speelt de bal door. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Bihorac bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Văcăroiu speelt de bal door. Brutto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Catinca de bal. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Frias met een sublieme pass. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto passt de bal met de wreef. Scarlat rent richting de bal. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Depta met de inworp. Butlewski speelt de bal door. Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Depta geeft een lange en hoge pass. Catinca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 77%, REAL STAR IASI 23%.
gerula27team - REAL STAR IASI 0:6

46e minuut.
Inworp. Hariga komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Frias rent richting de bal. Văcăroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brutto met een snel genomen vrije trap. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Rednic rent richting de bal. Rednic passt de bal met de wreef. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:7

54e minuut.
Bihorac met een sublieme pass. Tunguz kopt de bal weg. Depta speelt de bal door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal met de wreef. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:8

56e minuut.
Frias passt de bal in één keer door. Wapenaar rent richting de bal. Wapenaar geeft een hoge lob. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Depta met een sublieme pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Catinca is nu in balbezit. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca schiet op doel. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:9

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto geeft een lange en hoge pass. Catinca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunguz speelt de bal door. Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:10

73e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu geeft de bal voor. Rednic rent richting de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Bihorac bokst de bal weg. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... Bihorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:11

76e minuut.
Depta met een sublieme pass. Klungelig pakt Rednic de bal. Rednic speelt de bal door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. Bihorac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:12

77e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu passt de bal in één keer door. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:13

81e minuut.
Wapenaar probeert naar een medespeler te passen. Rednic rent richting de bal. Rednic passt de bal in één keer door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Rednic de bal. Rednic geeft de bal voor. Catinca is nu in balbezit. Catinca draait met de bal, schiet en ... Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Spediacci de bal. Rednic met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:14

85e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca met een sublieme pass. Rednic is nu in balbezit. Rednic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pistorello probeert naar een medespeler te passen. Wapenaar met een sublieme pass. Scarlat is nu in balbezit. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietreanu is nu in balbezit. Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wapenaar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catinca is nu in balbezit. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:15

90e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - REAL STAR IASI 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 80%, REAL STAR IASI 20%.
gerula27team - REAL STAR IASI 0:16