Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO RED & WHITE FC DIVERTIS
442CLASSIC Tactiek divi3
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


8e minuut.
Koblenc onderschept slim de pass. Viscol geeft de bal voor. Osmochescu kopt de bal weg. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Martinovici bokst de bal weg.

9e minuut.
Huma is nu in balbezit. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga geeft een lange en hoge pass. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 0:1

15e minuut.
Arriaga speelt de bal door. Osmochescu is nu in balbezit. Łachacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łachacz krijgt een gele kaart. Osmochescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arriaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Szczur de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga speelt de bal door. Osmochescu rent richting de bal. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 0:2

23e minuut.
Coşerea passt de bal met de wreef. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu passt de bal in één keer door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 0:3

34e minuut.
Bărbat passt de bal zonder na te denken. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu speelt de bal door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bărbat kopt de bal weg. Huma is nu in balbezit. Huma passt de bal in één keer door. Cichy is nu in balbezit. Cichy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianzhu rent richting de bal. Bărbat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tianzhu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tianzhu kan niet meer verder spelen. Plesca komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki onderschept slim de pass. Rudzki geeft een hoge lob. Cichy springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Marinescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:3

41e minuut.
Wadoń passt de bal zonder na te denken. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu is nu in balbezit. Łachacz begaat een overtreding. Łachacz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Răileanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 68%, FC DIVERTIS 32%.
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:4

48e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Arriaga met een sublieme pass. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Martinovici bokst de bal weg. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:5

55e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Arriaga speelt de bal door. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:6

65e minuut.
Samuels passt de bal zonder na te denken. Sualmaz rent richting de bal. Klungelig pakt Marinescu de bal. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca rent richting de bal. Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:7

71e minuut.
Tasak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Osmochescu de bal. Osmochescu passt de bal in één keer door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Răileanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bărbat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:8

77e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Bărbat heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Bărbat rent richting de bal. Klungelig pakt Bărbat de bal. Bărbat schiet op doel. Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:9

88e minuut.
Koblenc heeft problemen om de bal te vangen. Koblenc geeft een hoge lob. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RED & WHITE 59%, FC DIVERTIS 41%.
DINAMO RED & WHITE - FC DIVERTIS 1:9