Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DIVERTIS DINAMO RED & WHITE
divi3 Tactiek 442CLASSIC
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Wadoń passt de bal zonder na te denken. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 1:0

6e minuut.
Koblenc geeft de bal voor. Rudzki kopt de bal weg. Vezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arriaga passt de bal met de wreef. Tasak is nu in balbezit. Tasak probeert naar een medespeler te passen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Tianzhu rent richting de bal. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 2:0

22e minuut.
Viscol speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu passt de bal met de wreef. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Osmochescu passt de bal met de wreef. Bărbat rent richting de bal. Tianzhu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bărbat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bărbat legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 3:0

30e minuut.
Tianzhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianzhu passt de bal in één keer door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea passt de bal in één keer door. Răileanu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 4:0

33e minuut.
Marinescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vornicu. Marinescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viscol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 5:0

35e minuut.
Huma speelt de bal door. Klungelig pakt Vezeanu de bal. Vezeanu passt de bal zonder na te denken. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu draait met de bal, schiet en ... Carreño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 6:0

42e minuut.
Osmochescu met een snelle inworp. Arriaga speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 7:0

43e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu met een sublieme pass. Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Plesca trapt de bal weg van het doel. Tasak kopt de bal weg. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 23%, DINAMO RED & WHITE 77%.
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 7:0

47e minuut.
Tasak passt de bal zonder na te denken. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu met een sublieme pass. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bărbat is nu in balbezit. Ledoux is nu in balbezit. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Osmochescu met een sublieme pass. Coşerea geeft een hoge lob. Bărbat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 8:0

54e minuut.
Coşerea passt de bal met de wreef. Tasak geeft een lange en hoge pass. Osmochescu kopt de bal weg. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tasak is nu in balbezit. Răileanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samuels. Samuels krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Vezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga passt de bal in één keer door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft een hoge lob. Coşerea kopt de bal weg. Bărbat controleert de bal met de borst. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 9:0

72e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu passt de bal zonder na te denken. Ledoux is nu in balbezit. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Răileanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bărbat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Huma kopt de bal weg. Koblenc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cichy. Koblenc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Tianzhu is nu in balbezit. Tianzhu passt de bal zonder na te denken. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Arriaga passt de bal met de wreef. Coşerea met een sublieme pass. Klungelig pakt Bărbat de bal. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 10:0

90e minuut.
Ledoux verovert de bal door een tackle van achteren. Ledoux met een sublieme pass. Klungelig pakt Vezeanu de bal. Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DIVERTIS 24%, DINAMO RED & WHITE 76%.
FC DIVERTIS - DINAMO RED & WHITE 10:0