Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 best din banat
konko Tactiek extrema falsa
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Tronhuus neemt vlug de vrije trap. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt passt de bal in één keer door. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Vameşu rent richting de bal. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 1:0

32e minuut.
Larraza geeft de bal voor. Vameşu heeft problemen om de bal te vangen. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:0

44e minuut.
Kozicki geeft de bal voor. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 60%, best din banat 40%.
Dinamo1968 - best din banat 2:1

48e minuut.
Hinc geeft een hoge lob. Siódmiak is nu in balbezit. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - best din banat 2:2

54e minuut.
Herrebrandt met een sublieme pass. Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Paganel onderschept slim de pass. Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 3:2

61e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft de bal voor. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - best din banat 3:3

66e minuut.
Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 3:4

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tanboğa niet meer kan verder spelen. Creţu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Holf verovert de bal door een tackle van achteren. Holf geeft een lange en hoge pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Vameşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holf is nu in balbezit. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Creţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - best din banat 4:4

71e minuut.
Dinçtürk probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg.

77e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 4:5

83e minuut.
Evrard rent richting de bal. Evrard passt de bal zonder na te denken. Hinc probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tronhuus speelt de bal door. Larraza geeft een hoge lob. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Creţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - best din banat 5:5

88e minuut.
Puce passt de bal in één keer door. Daar is Rüttimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vameşu rent richting de bal. Rüttimann onderschept slim de pass. Rüttimann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 55%, best din banat 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo1968 - best din banat 5:5