Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat Dinamo1968
extrema falsa Tactiek zeni
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 54.4
outstanding Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Evrard passt de bal met de wreef. Herrebrandt heeft problemen om de bal te vangen. Herrebrandt speelt de bal door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 1:0

7e minuut.
Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann onderschept slim de pass. Vameşu onderschept slim de pass. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kozicki met een snelle inworp. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal met de wreef. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Evrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt geeft de bal voor. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hinc neemt de hoekschop. Gawryś rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 2:0

16e minuut.
Tronhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Hinc speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg.

18e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft de bal voor. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 3:0

20e minuut.
Puce speelt de bal door. Larraza rent richting de bal. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki geeft een hoge lob. Dinçtürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Tufeanu bokst de bal weg.

25e minuut.
Zimmerbauer probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 3:1

32e minuut.
Sermak verovert de bal door een tackle van achteren. Sermak probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann schiet op doel. Bullrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Evrard rent richting de bal. Evrard passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vameşu kopt de bal weg. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Puce rent richting de bal. Puce passt de bal in één keer door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. Bullrich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 3:2

40e minuut.
Kozicki geeft een lange en hoge pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś met een sublieme pass. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 39%, Dinamo1968 61%.
best din banat - Dinamo1968 3:2

53e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 4:2

55e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Gawryś passt de bal in één keer door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Herrebrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 5:2

58e minuut.
Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt passt de bal met de wreef. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft de bal voor. Hinc maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 6:2

62e minuut.
Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca geeft een lange en hoge pass. Fellaini kopt de bal weg. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt passt de bal zonder na te denken. Evrard speelt de bal door. Klungelig pakt Dinçtürk de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dinçtürk kopt de bal weg. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiuca. Tiuca krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tronhuus passt de bal met de wreef. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Evrard rent richting de bal. Evrard geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dani de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tronhuus probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk rent richting de bal. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kozicki onderschept slim de pass. Kozicki geeft een hoge lob. Herrebrandt met een sublieme pass. Evrard rent richting de bal. Evrard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc geeft een lange en hoge pass. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tronhuus speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś speelt de bal door. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 7:2

86e minuut.
Hinc rent richting de bal. Hinc passt de bal in één keer door. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paganel de bal onder controle te krijgen. Tufeanu bokst de bal weg.

87e minuut.
Holf onderschept slim de pass. Holf passt de bal met de wreef. Hinc geeft een hoge lob. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tronhuus verovert de bal door een tackle van achteren. Tronhuus met een sublieme pass. Evrard speelt de bal door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce geeft de bal voor. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Dinamo1968 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 40%, Dinamo1968 60%.
best din banat - Dinamo1968 7:3