Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 Piatra Arsa
5-3-2 Tactiek tiki-taka
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
51.7 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


30e minuut.
Aslantaş rent richting de bal. Pilkrt verovert de bal door een tackle van achteren. Pilkrt speelt de bal door. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mróz onderschept slim de pass. Mróz probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt geeft een lange en hoge pass. Rostowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 18%, Piatra Arsa 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
My Route 66 - Piatra Arsa 0:0

53e minuut.
Vécsey is nu in balbezit. Vécsey geeft de bal voor. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Aslantaş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pilkrt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Piatra Arsa 1:0

65e minuut.
Angelov probeert naar een medespeler te passen. Artaza geeft een hoge lob. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu draait met de bal, schiet en ... Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - Piatra Arsa 1:1

74e minuut.
Bülbüloğlu rent richting de bal. Artaza onderschept slim de pass. Artaza geeft een lange en hoge pass. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Andryszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Artaza de bal. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza begaat een overtreding. Bülbüloğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pilkrt wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andryszak speelt de bal door. Pilkrt kopt de bal weg. Artaza kan de bal niet met de borst controleren. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Andryszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pilkrt passt de bal met de wreef. Ekşinç heeft problemen om de bal te vangen. Bülbüloğlu onderschept slim de pass. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - Piatra Arsa 2:1

88e minuut.
Artaza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 28%, Piatra Arsa 72%.
My Route 66 - Piatra Arsa 2:1