Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13654
Piatra Arsa My Route 66
tiki-taka Tactiek 5-3-2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Pilkrt met de inworp. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bülbüloğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bülbüloğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Kurański probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt probeert naar een medespeler te passen. MacConnell is nu in balbezit. Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt geeft een hoge lob. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pilkrt met een sublieme pass. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Chodoń rent richting de bal. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rostowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - My Route 66 0:1

20e minuut.
Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - My Route 66 0:2

27e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Mróz is nu in balbezit. Mróz passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ... Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ulmanu kopt de bal weg. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt is nu in balbezit. Pilkrt geeft de bal voor. Rostowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Vécsey met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Obositu rent richting de bal. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - My Route 66 1:2

35e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt geeft een hoge lob. Rostowski springt en kopt de bal. Gâlcă bokst de bal weg.

45e minuut.
Vécsey speelt de bal door. Rostowski rent richting de bal. Ulmanu begaat een overtreding. Ulmanu krijgt een gele kaart. Rostowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mróz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu schiet op doel. Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - My Route 66 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 80%, My Route 66 20%.
Piatra Arsa - My Route 66 1:3

46e minuut.
Kurański probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Inworp. Pilkrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilkrt neemt de hoekschop. Bülbüloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kvistad rent richting de bal. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu passt de bal met de wreef. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gâlcă speelt de bal door. Prăscan kopt de bal weg. Pilkrt speelt de bal door. Bülbüloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bülbüloğlu geeft een lange en hoge pass. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kvistad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilkrt met de inworp. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - My Route 66 1:4

74e minuut.
Ulmanu kopt de bal weg. Daar is Forte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - My Route 66 1:5

78e minuut.
Vécsey geeft een lange en hoge pass. MacConnell rent richting de bal. Chodoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bülbüloğlu speelt de bal door. Pilkrt geeft een hoge lob. Vécsey rent richting de bal. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chodoń. MacConnell raakt geblesseerd tijdens het duel. Mróz met een snel genomen vrije trap. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey geeft de bal voor. Klungelig pakt Chodoń de bal. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Gâlcă bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 82%, My Route 66 18%.
Piatra Arsa - My Route 66 1:5