Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1710
DEVORATOR Chelsea Bacau
Attack Tactiek ozdef
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 54.4
formidable Schieten formidable
good Passen good
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Männiko probeert naar een medespeler te passen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burek neemt de hoekschop. Ratcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Parada trapt de bal weg van het doel. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson geeft de bal voor. Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã schiet op doel. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dobrin met een sublieme pass. Maracanã rent richting de bal. Maracanã passt de bal met de wreef. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Chelsea Bacau 0:1

10e minuut.
Viggosson is nu in balbezit. Viggosson passt de bal in één keer door. Elkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Elkayam onderschept slim de pass. Bogdanos heeft problemen om de bal te vangen. Viggosson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viggosson krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki begaat een overtreding. Burek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciendones zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ratcu springt en kopt de bal. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Krupczak rent richting de bal. Kotecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotecki geeft een lange en hoge pass. Viggosson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Chelsea Bacau 0:2

44e minuut.
Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones passt de bal met de wreef. Männiko is nu in balbezit. Männiko geeft de bal voor. Ratcu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 56%, Chelsea Bacau 44%.
DEVORATOR - Chelsea Bacau 0:2

49e minuut.
Daar is Răduleţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu passt de bal in één keer door. Maracanã is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Elkayam is nu in balbezit. Costescu onderschept slim de pass. Piechaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Costescu de bal onder controle te krijgen. Burek rent richting de bal. Burek passt de bal zonder na te denken. Ratcu rent richting de bal. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Daar is Viggosson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggosson passt de bal met de wreef. Maracanã rent richting de bal. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Chelsea Bacau 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 47%, Chelsea Bacau 53%.
DEVORATOR - Chelsea Bacau 0:3