Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau DEVORATOR
ozdef Tactiek 343
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.3 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Micu met de inworp. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćumur rent richting de bal. Ćumur geeft een lange en hoge pass. Ciendones is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - DEVORATOR 0:1

16e minuut.
Inworp. Burek met de inworp. Maracanã rent richting de bal. Piechaczek onderschept slim de pass. Piechaczek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik speelt de bal door. Micu is nu in balbezit. Micu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Varipapa de bal onder controle te krijgen. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varipapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Varipapa geeft de bal voor. Burek speelt de bal door. Ratcu rent richting de bal. Ratcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burek is nu in balbezit. Burek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Micu geeft de bal voor. Guilbert kopt de bal weg. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã schiet op doel. Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - DEVORATOR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 50%, DEVORATOR 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Bacau - DEVORATOR 1:1

63e minuut.
Bogdanos passt de bal in één keer door. Daar is Elkayam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkayam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek geeft een lange en hoge pass. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bobik passt de bal zonder na te denken. Ćumur is nu in balbezit. Răduleţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răduleţ krijgt een gele kaart. Ćumur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciendones zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ratcu rent richting de bal. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - DEVORATOR 1:2

75e minuut.
Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Varipapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maracanã is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maracanã neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - DEVORATOR 2:2

77e minuut.
Popiełuszko geeft de bal voor. Burek probeert de bal met de borst te controleren. Burek passt de bal zonder na te denken. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - DEVORATOR 2:3

81e minuut.
Caio da Rocha kopt de bal weg. Bobik heeft problemen om de bal te vangen. Bobik probeert naar een medespeler te passen. Maracanã rent richting de bal. Maracanã draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Varipapa geeft de bal voor. Popiełuszko kan de bal niet met de borst controleren. Popiełuszko passt de bal in één keer door. Ciendones rent richting de bal. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Caio da Rocha met een sublieme pass. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Bacau - DEVORATOR 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 51%, DEVORATOR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Bacau - DEVORATOR 3:3