Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27864
REAL STAR IASI F.C. Acicul
TN1 Tactiek atac
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 49.9
outstanding Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski passt de bal met de wreef. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Baumann bokst de bal weg.

12e minuut.
Flórez rent richting de bal. Flórez geeft een lange en hoge pass. Wapenaar geeft een hoge lob. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Kahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - F.C. Acicul 1:0

14e minuut.
Daar is Frias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frias verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Baumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pistorello geeft de bal voor. Rednic kopt de bal weg. Klungelig pakt Briceño de bal. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Catinca passt de bal in één keer door. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic passt de bal met de wreef. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat schiet op doel. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Ene de bal. Ene geeft een lange en hoge pass. Daar is Briceño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - F.C. Acicul 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 49%, F.C. Acicul 51%.
REAL STAR IASI - F.C. Acicul 2:0

46e minuut.
Depta komt het veld opgelopen. Hariga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wapenaar met een sublieme pass. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic geeft een lange en hoge pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Depta onderschept slim de pass. Depta passt de bal zonder na te denken. Briceño rent richting de bal. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Rednic is nu in balbezit. Wapenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wapenaar geeft de bal voor. Catinca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Scarlat geeft een lange en hoge pass. Flórez verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wapenaar zal de hoekschop nemen. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pistorello geeft de bal voor. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Depta is nu in balbezit. Depta geeft de bal voor. Catinca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wapenaar met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Briceño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Kahar bokst de bal weg. Scarlat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - F.C. Acicul 3:0

69e minuut.
Briceño geeft de bal voor. Kokoszka kopt de bal weg. Depta met een sublieme pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ploeşteanu geeft een hoge lob. Inworp. Depta met een snelle inworp. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rednic onderschept slim de pass. Rednic geeft de bal voor. Ploeşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - F.C. Acicul 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 37%, F.C. Acicul 63%.
REAL STAR IASI - F.C. Acicul 4:0