Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21356
F.C. Acicul REAL STAR IASI
atac Tactiek TN1
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


4e minuut.
Duindam is nu in balbezit. Viljanti verovert de bal door een tackle van achteren. Viljanti met een sublieme pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Daszkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pistorello de bal. Duindam rent richting de bal. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Rednic rent richting de bal. Rednic passt de bal met de wreef. Catinca rent richting de bal. Catinca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - REAL STAR IASI 0:1

14e minuut.
Inworp. Depta met een snelle inworp. Ene geeft een lange en hoge pass. Catinca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - REAL STAR IASI 0:2

20e minuut.
Ene probeert naar een medespeler te passen. Wapenaar rent richting de bal. Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ... Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - REAL STAR IASI 0:3

21e minuut.
Briceño onderschept slim de pass. Wapenaar onderschept slim de pass. Wapenaar geeft een hoge lob. Scarlat springt en kopt de bal. Beştea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - REAL STAR IASI 0:4

25e minuut.
Wapenaar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic passt de bal in één keer door. Scarlat rent richting de bal. Scarlat schiet op doel. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rednic speelt de bal door. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Inworp. Depta met de inworp. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kończak kopt de bal weg. Wapenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wapenaar passt de bal met de wreef. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Frias geeft een lange en hoge pass. Catinca rent richting de bal. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een hoge lob. Catinca krijgt zijn hoofd ertegen. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 57%, REAL STAR IASI 43%.
F.C. Acicul - REAL STAR IASI 0:4

46e minuut.
Buzdugan komt het veld opgelopen. Croitoru komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buzdugan is nu in balbezit. Flórez verovert de bal door een tackle van achteren. Flórez met een sublieme pass. Wapenaar geeft de bal voor. Croitoru krijgt zijn hoofd ertegen. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Buzdugan passt de bal met de wreef. Wapenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wapenaar geeft een hoge lob. Daar is Croitoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croitoru schiet op doel. Kahar bokst de bal weg.

85e minuut.
Ene probeert naar een medespeler te passen. Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar geeft een lange en hoge pass. Croitoru springt en kopt de bal. Briceño probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Catinca is nu in balbezit. Briceño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Briceño krijgt een gele kaart. Catinca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Catinca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 54%, REAL STAR IASI 46%.
F.C. Acicul - REAL STAR IASI 0:4