Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Delle Alpi
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22067
Juventus Valenii de Munte gerula27team
diamond Tactiek 451
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
35 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 39.1
formidable Schieten weak
very good Passen good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Magdziej rent richting de bal. Magdziej passt de bal in één keer door. Pietreanu is nu in balbezit. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Bihorac bokst de bal weg. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bihorac trapt de bal weg. Cinque probeert de bal met de borst te controleren. Cinque geeft de bal voor. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mikliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Rokosza de bal. Rokosza passt de bal in één keer door. Katolik rent richting de bal. Katolik draait met de bal, schiet en ... Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciuffi zal de hoekschop nemen. Rokosza probeert de bal met de borst te controleren. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinque geeft een lange en hoge pass. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque speelt de bal door. Daar is Pintać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bihorac trapt de bal weg van het doel. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński speelt de bal door. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Cinque verovert de bal door een tackle van achteren. Cinque speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pakos is nu in balbezit. Pakos geeft een hoge lob. Triệu Thái speelt de bal door. Katolik heeft problemen om de bal te vangen. Katolik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ciuffi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Cinque de bal onder controle te krijgen. Cinque met een sublieme pass. Klungelig pakt Katolik de bal. Katolik schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cinque kopt de bal weg. Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi met een sublieme pass. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Bihorac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - gerula27team 1:0

39e minuut.
Pintać geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciuffi met de inworp. Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Butlewski speelt de bal door. Pölöskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölöskei met een sublieme pass. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 34%, gerula27team 66%.
Juventus Valenii de Munte - gerula27team 1:0

47e minuut.
Magdziej rent richting de bal. Magdziej geeft de bal voor. Ciuffi kopt de bal weg. Katolik rent richting de bal. Katolik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Triệu Thái heeft problemen om de bal te vangen. Triệu Thái geeft de bal voor. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński geeft de bal voor. Katolik is nu in balbezit. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mikliński is nu in balbezit. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi passt de bal met de wreef. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Butlewski de bal. Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque geeft een lange en hoge pass. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - gerula27team 2:0

65e minuut.
Pölöskei is nu in balbezit. Pölöskei geeft een lange en hoge pass. Bułka controleert de bal met de borst. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ... Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi passt de bal met de wreef. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pakos rent richting de bal. Cinque onderschept slim de pass. Cinque met een sublieme pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Bihorac bokst de bal weg. Pintać heeft problemen om de bal te vangen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - gerula27team 3:0

74e minuut.
Mikliński verovert de bal door een tackle van achteren. Mikliński geeft een hoge lob. Katolik kopt de bal weg. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Spediacci de bal. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi rent richting de bal. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Bihorac bokst de bal weg. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - gerula27team 4:0

80e minuut.
Cinque kopt de bal weg. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi passt de bal met de wreef. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pakos geeft de bal voor. Bułka kopt de bal weg. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pölöskei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - gerula27team 5:0

87e minuut.
Pakos rent richting de bal. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza geeft de bal voor. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciuffi met een snelle inworp. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 37%, gerula27team 63%.
Juventus Valenii de Munte - gerula27team 5:0