Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team Juventus Valenii de Munte
451 Tactiek diamond
52% Balbezit 48%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 56.3
weak Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Pakos heeft problemen om de bal te vangen. Pakos probeert naar een medespeler te passen. Butlewski is nu in balbezit. Cinque is nu in balbezit. Cinque geeft een lange en hoge pass. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bihorac niet meer kan verder spelen.

5e minuut.
Pintać controleert de bal met de borst. Rokosza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintać. Rokosza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciuffi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Butlewski is nu in balbezit. Cinque onderschept slim de pass. Cinque met een sublieme pass. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:1

9e minuut.
Magdziej geeft een hoge lob. Rokosza rent richting de bal. Pakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pakos krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński passt de bal in één keer door. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:2

14e minuut.
Pölöskei geeft de bal voor. Mirwa kopt de bal weg. Ciuffi speelt de bal door. Rokosza heeft problemen om de bal te vangen. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Triệu Thái kopt de bal weg. Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi met een sublieme pass. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:3

19e minuut.
Magdziej passt de bal met de wreef. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński schiet op doel. Rokosza krijgt zijn hoofd ertegen. Pietreanu onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pintać is nu in balbezit. Pintać geeft een lange en hoge pass. Cinque kopt de bal weg. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi passt de bal zonder na te denken. Paal! Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:4

21e minuut.
Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:5

26e minuut.
Pakos is nu in balbezit. Jerman onderschept slim de pass. Jerman geeft een lange en hoge pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:6

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerman met de inworp. Cinque geeft een hoge lob. Katolik rent richting de bal. Katolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:7

37e minuut.
Pietreanu trapt de bal weg. Mikliński kopt de bal weg. Cinque probeert naar een medespeler te passen. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Triệu Thái geeft een hoge lob. Ciuffi kopt de bal weg. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik rent richting de bal. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:8

43e minuut.
Katolik rent richting de bal. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi passt de bal met de wreef. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Triệu Thái geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rokosza de bal. Pintać is nu in balbezit. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 75%, Juventus Valenii de Munte 25%.
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:9

46e minuut.
Rokosza probeert naar een medespeler te passen. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:10

48e minuut.
Klungelig pakt Milosteanu de bal. Triệu Thái speelt de bal door. Ciuffi met een sublieme pass. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:11

50e minuut.
Magdziej speelt de bal door. Pietreanu rent richting de bal. Katolik onderschept slim de pass. Daar is Katolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:12

55e minuut.
Spediacci met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magdziej met een snelle inworp. Mikliński is nu in balbezit. Mikliński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:13

58e minuut.
Mikliński met een sublieme pass. Daar is Katolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik onderschept slim de pass. Katolik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aron is nu in balbezit. Aron speelt de bal door. Mikliński met een sublieme pass. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Butlewski passt de bal met de wreef. Pakos rent richting de bal. Cinque geeft een lange en hoge pass. Katolik kopt de bal weg. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Butlewski passt de bal zonder na te denken. Mikliński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Milosteanu de bal onder controle te krijgen. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:14

66e minuut.
Cinque probeert naar een medespeler te passen. Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Katolik schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:15

70e minuut.
Mikliński met een sublieme pass. Ciuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffi passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Katolik is nu in balbezit. Katolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:16

73e minuut.
Triệu Thái passt de bal in één keer door. Ciuffi rent richting de bal. Ciuffi passt de bal in één keer door. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pakos rent richting de bal. Cinque verovert de bal door een tackle van achteren. Cinque met een sublieme pass. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:17

78e minuut.
Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu met een sublieme pass. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łukawski speelt de bal door. Ciuffi kopt de bal weg. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:18

86e minuut.
Rokosza schiet op doel. Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński geeft de bal voor. Rokosza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:19

87e minuut.
Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffi speelt de bal door. Katolik rent richting de bal. Daar is Katolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:20

89e minuut.
Rokosza heeft problemen om de bal te vangen. Ciuffi is nu in balbezit. Ciuffi geeft de bal voor. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 73%, Juventus Valenii de Munte 27%.
gerula27team - Juventus Valenii de Munte 0:20